Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

Biletul Zilei - SUPERBET - ”Dueluri Fantezie”

Astazi am zis sa incerc ceva nou si rasfoind oferta am gasit rubrica de dueluri ”fantezie” de la Superbet. Practic, la aceasta rubrica putem miza pe meciuri in care noi alegem echipele care se vor infrunta si in functie de ce fac aceste echipe astazi, putem castiga, bineinteles.

cota2.ro

Liverpool vs Bayern Munchen

Primul duel ”fantezie” ales de mine este cel dintre Liverpool si Bayern Munchen. ”Cormoranii au meci la Brighton astazi si sunt obligati sa castige, daca isi doresc sa tina aproape de Manchester City. De partea cealalta, Bayern Munchen se deplaseaza la Sinsheim pentru duelul cu Hoffenheim. Aici cred ca o sa fie o ploaie de goluri si chiar ma astept la un astfel de deznodamant, mai ales ca in ultimele 5 meciuri directe, ”bavarezii” au marcat de fiecare data cate minim 4 goluri.

Înregistrează-te AICI și încasează 500 de Lei BONUS!

CFR Cluj - AC Milan

Un afis destul de interesant, nu? :) Vorbim de doua echipe care ocupa primele pozitii din Liga 1, respectiv Serie A. Nu sunt chiar obligate sa castige, insa punctele puse in joc sunt foarte importante in economia titlului. CFR Cluj primeste vizita celor de l Voluntari, echipa care si-a cam indeplinit targetul in acest sezon si nu stiu cat vor mai forta in acest Play-Off. De partea cealalta, AC Milan se poate distanta la 5 puncte de Inter daca invinge astazi si va pune presiune pe acestia in duelul de maine. Personal, ma astept la victorii clare ale ambelor formatii.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Bayern Munchen
Pronostic:
GG3+
Cota
1.28
CFR Cluj vs AC Milan
Pronostic:
GG3+
Cota
1.42
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro