Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

Superbet

Prieteni, venim dupa 6 pariuri consecutiv castigatoare, iar astazi vreu sa il tintesc pe al 7-lea. Pentru acest bilet m-am axat pe un meci de tip ”duel fantezie” din oferta Superbet, dar si un meci din Liga 1.

FC Barcelona - Inter Milano (Duel Fantezie)

cota2.ro

”Catalanii” trec printr-o forma buna, iar jocul arata foarte bine sub comanda lui Xavi, care incearca sa-si construiasca un ”Dream Team” cu care sa castige trofee. Adversarul de astazi este Osasuna, un adversar incomod care se descurca bine in deplasare. Barcelona o poate egala la puncte pe Atletico in cazul unui succes, iar acest lucru tind sa cred ca o sa se intample. Inter Milano are un meci destul de greu contra celor de la Torino, echipa clasata pe locul 11 in acest moment. Trupa lui Inzaghi nu are voie sa faca pasi gresiti, mai ales dupa victoria celor de la AC Milan de aseara. Ma astept la un succes al oaspetilor, insa un succes obtinut cu greu, avand in vedere adversarul.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și încasează 500 de Lei BONUS!

ACS Sepsi OSK - CS Mioveni

In Liga 1, in Play-Out, avem parte de un duel interesant intre o echipa a celor de la Sepsi care tinteste barajul de Conference League, in timp ce CS Mioveni isi doreste sa se salveze de la retrogradare. La Sfantu Gheorghe se castiga greu, insa in sezonul regulat, ”galben-verzii” au reusit sa castige cu scorul de 2-1. Cu siguranta trupa lui Bergodi nu isi permite pasi gresiti, iar partida de astazi e un prilej bun pentru a incepe acest Play-Out cu dreptul. Consider ca ecgupa gazda are un lot mult mai valoros si poate castiga la pas acest duel.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Barcelona vs Inter Milano
Pronostic:
GG3+
Cota
1.40
ACS Sepsi OSK vs CS Mioveni
Pronostic:
ACS Sepsi OSK castiga minim o repriza
Cota
1.35
Cota finala: 1.89
Profit: 8.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro