Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETFAIR SPORTSBOOK

Crystal Palace și Manchester City sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 29 din Premier League. 

Crystal Palace are un sezon mai liniștit decât se așteptau și cei mai optimiști fani. A acumulat 33 de puncte în 28 de runde, un avans de 11 lungimi față de pozițiile retrogradabile. Patrick Vieira a schimbat fața formației. Dintr-o echipă pur britanică, deseori criticată pentru mingile lungi și „autobaza parcată”, Palace a devenit o formație atractivă. Antrenorul gazdelor nu poate folosi astăzi doi oameni de bază, pe mijlocașul James McArthur și pe apărătorul Joel Ward.

cota2.ro

Manchester City duce o luptă în 2 pentru titlul din Anglia împotriva lui Liverpool. „Cetățenii” au un avans de 3 puncte, dar peste mai puțin de o lună urmează meciul direct. În aceste condiții, Pep Guardiola nu își permite niciun pas greșit. Managerul spaniol și-a odihnit o parte dintre titularii în returul optimii de finală din Liga Campionilor, remiza 0-0 cu Sporting. Astăzi mai lipsește doar Ruben Dias, accidentat, iar Cancelo și Ake sunt incerți. 

• Manchester City are cea mai bună apărare, 18 goluri încasate, și al doilea cel mai bun atac din Premier League, 68 de goluri înscrise

• City e prima în clasamentul meciurilor disputate pe teren străin, un singur eșec în 14 partide

• Manchester City a câștigat ultimele 3 meciuri disputate pe teren lui Palace, de fiecare dată la diferență de două goluri. 23-5 în favoarea „cetățenilor” a fost raportul total al loviturilor de la colțul terenului în cele 3 dispute amintite

• 8.64 lovituri de la colțul terenului/meci a obținut Manchester City în acest sezon, cea mai bună medie din Premier League. Elevii lui Guardiola le-au permis adversarelor doar 2.86 cornere/partidă

• 6.46 șuturi pe poartă/meci este media lui Manchester City din acest sezon. Crystal Palace este în a doua jumătate a clasamentului la acest aspect, cu 3.64 execuții cadrate.

Pentru acest meci am jucat un pariu special pe care îl puteți vedea în clipul de mai jos la cotă 1.57

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE PE BETFAIR PENTRU TOȚI CLIENȚII AICI

Rakow Czestochowa primește vizita lui Stal Mielec, astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 25 a primei ligi din Polonia. 

Rakow a revenit pe prima scenă în anul 2019, după o pauză de 21 de ani. S-a adaptat rapid, iar stagiunea trecută a încheiat pe poziția secundă și a cucerit Cupa Poloniei. Acum luptă cu șanse reale pentru primul titlu din istoria clubului. Ocupă locul 3, cu 48 de puncte, două lungimi sub liderul Pogon, dar un meci mai puțin disputat. Lotul este al doilea cel mai valoros din competiție, cotat la peste 22 de milioane de euro. Din el fac parte și românii Deian Sorescu și Bogdan Racovițan. Cel din urmă este accidentat și va lipsi astăzi. 

Stal Mielec este la polul opus, al doilea cel mai slab cotat lot din prima ligă poloneză. Echipa este într-un tărâm al nimănui, pe locul 10, cu 32 de puncte, imposibil să spere la cupele europene, dar și cu un avans de 8 lungimi față de pozițiile retrogradabile.  

• Rakow a câștigat categoric meciul din turul campionatului, scor 3-0

• 8-1 a fost raportul șuturilor pe spațiul porții în meciul din tur, în favoarea lui Rakow

• Rakow a câștigat toate meciurile directe disputate pe prima scenă contra lui Stal Mielec

• 5 victorii, o remiză și niciun eșec are Rakow în meciurile oficiale din anul 2022

• 43-23 este golaverajul lui Rakow în acest sezon. Stal Mielec este pe minus, 29-32

• Rakow dă al doilea golgeter al campionatului, pe spaniolul Ivi Lopez, autor a 12 goluri și pasator decisiv în alte 6 rânduri. 

Pentru acest meci am jucat un pariu pe care îl puteți vedea în clipul de mai jos la cotă 1.30



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Manchester City
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.57
Rakow Czestochowa vs Stal Mielec
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.30
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro