Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Venezia

BETFAIR EXCHANGE

Lazio Roma și Venezia se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 29 din Serie A. 

În mandatul lui Maurizio Sarri, Lazio a devenit cea mai imprevizibilă formație din Serie A. Practică un fotbal ofensiv, 57 de goluri înscrise, al doilea atac, dar este extrem de vulnerabilă în defensivă, Formația din Capitală a ieșit din lupta pentru locurile de Champions League. Este doar pe 7 în acest moment, cu 46 de puncte, 10 sub Juventus. Și în acest sezon, Ciro Immobile trage echipa după el. Atacantul italian a înscris 20 de goluri și conduce clasamentul golgeterilor din Serie A, la egalitate cu Dusan Vlahovic. 

cota2.ro

Nou-promovata Venezia are nevoie de puncte ca de aer. Ocupă primul loc retrogradabil în acest moment, cu 22 de puncte. Are de recuperat 3 lungimi până la Cagliari, dar și două partide mai puțin disputate. Lotul este unul cotat la 88 de milioane de euro, cu câteva nume interesante. Marea problemă a antrenorului Paolo Zanetti este în acest moment postul de portar. Sergio Romero ș Luca Lezzerini, primii doi titulari dintre buturi, sunt accidentați. Cel mai probabil va fi nevoit să apeleze din nou la veteranul finlandez Niki Maenpaa.

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE PE BETFAIR PENTRU TOȚI CLIENȚII AICI

Lazio a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 3-1. Alte informații și statistici interesante:

• 3.5 este media golurilor în meciurile lui Lazio din acest sezon, cea mai ridicată din Seria A. În cazul Veneziei, media este 2.8 reușite/partidă 

• în 22 dintre cele 28 de meciuri disputate de Lazio în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• ultimele 4 deplasări jucate de Venezia în Serie A au fost GG

• 32 de goluri are Lazio în cele 13 meciuri jucate pe Stadio Olimpico în acest sezon

• Lazio conduce detașat clasamentul eficienței din Serie A. 17% dintre ocazii au fost transformate în goluri

• Lazio a câștigat toate meciurile disputate în istorie pe teren propriu împotriva lui Venezia.

• Venezia are cea mai vulnerabilă defensivă din campionat. A permis adversarelor să șuteze de 156 de ori pe spațiul porții în primele 27 de runde. 


Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, pariul victorie Lazio și ambele formații marchează are o cotă de @3.15


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lazio vs Venezia
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.15
Cota finala: 3.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro