Ponturi Pariuri Fotbal Moreirense vs Sporting Lisabona

BETFAIR EXCHANGE

Moreirense și Sporting Lisabona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 26 din prima ligă a Portugaliei. 

Moreirense este în acest moment o formație cu lama la os. Obișnuită cu primul eșalon, 8 sezoane consecutive în Primeira Liga, este amenințată pentru prima dată serios cu retrogradarea. Principala vină o poartă conducerea. Strategia din ultimele perioade de transferuri se dovedește falimentară. Au fost vânduți constant cei mai buni fotbaliști, dar banii obținuți nu au fost investiți. Așa s-a ajuns la al doilea cel mai slab lot din campionat, cotat la sub 15 milioane de euro. În tentativa de a scoate echipa de pe penultimul loc, cel pe care îl ocupă acum, a fost adus un manager cu nume, Ricardo Sa Pinto. Este principalul atu al formației din acest moment. 

cota2.ro

Sporting Lisabona, campioana en-titre din Portugalia, nu a putut să țină pasul cu Porto în acest sezon. Este la 9 puncte în spate, dar are în continuare o luptă acerbă pentru poziția secundă, una care duce direct în grupele ediției următoare din Liga Campionilor. Rivala Benfica pândește, la 3 puncte în spate. Trupa antrenată de Ruben Amorim se poate concentra acum 100% pe campionat. A părăsit Champions League, după o dublă cu Manchester City. 

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE PE BETFAIR PENTRU TOȚI CLIENȚII AICI

Sporting a câștigat meciul tur cu Moreirense, scor 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 261 de milioane de euro valorează lotul lui Sporting, de 18 ori mai scump decât al lui Moreirense

• 2.5 este media golurilor atât în meciurile lui Sporting, cât și în cele ale lui Moreirense în acest sezon

• 15 goluri în 12 meciuri disputate pe teren propriu a marcat Moreirense în actuala stagiune

• Sporting a punctat de 25 de ori în cele 12 deplasări

• ultimele 3 partide din campionat jucate de Sporting în deplasare au fost GG: 2-2 la Porto, 4-1 la Belenenses și 1-1 la Funchal

• 15.12 ocazii de gol/meci și-a creat Sporting în acest campionat. Doar Porto îi este superioară. Și Moreirense are o medie bună, 11.12 oportunități/partidă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, pariul victorie Sporting și ambele formații marchează are o cotă de @4.10 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Moreirense vs Sporting Lisabona
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
4.10
Cota finala: 4.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro