Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Atletico Madrid

UNIBET

Manchester United - Atletico Madrid

De la ora 22:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Atletico Madrid, in returul optimilor UEFA Champions League.

cota2.ro

Partida de la Madrid s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, iar United e cotata ca si favorita in acest retur. Eu unul cred ca va fi un meci destul de echilibrat, mai ales ca trupa lui Simeone are si unele amintiri frumoase din Anglia. Meciul tur a fost dominat de Manchester United la capitolul posesie, insa Atletico a fost echipa cu ocaziile.

Cristiano Ronaldo e intr-o forma de zile mari dupa ce a reusit o ”tripla” in poarta celor de la Tottenham. M-am uitat pe echipa probabila a ”diavolilor” si ma astept ca lusitanul sa faca un nou meci mare. Atletico e una dintre ”victimele” sale preferate si consider ca spaniolii vor avea de furca in aceasta seara.

Deschide AICI cont la UNIBET si profit de un PARIU FARA RISC DE 100% PANA LA 300 DE RON + 150 DE ROTIRI GRATIS LA EGT

Echipe probabile:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw; Fred, McTominay; Elanga, Bruno Fernandes, Sancho; Ronaldo

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak; Savić, Giménez, Reinildo; Llorente, Herrera, Koke, De Paul, Lodi; João Félix, Griezmann

Pariu Special - Cristiano Ronaldo

Pontul meu merge pe Ronaldo. Consider ca portughezul are din nou sansa de a demonstra de ce este capabil, la cel mai inalt nivel. Ma astept la cel putin doua suturi din partea lui pe poarta lui Oblak. Cota cea mai valoroasa am gasit-o la Unibet, aceasta fiind de 2.20, mult mai buna decat la alte case de pariuri unde am gasit cote intre 1.70 si 1.90. Mai mult decat atat, la acest pariu sunt contorizate si eventualele prelungiri, in cazul in care vor fi, acest lucru nefiind deloc de neglijat.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester United vs Atletico Madrid
Pronostic:
Cristiano Ronaldo - Peste 1.5 suturi pe poarta (Inclusiv Reprizele de Prelungiri)
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro