Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Atletico Madrid

UNIBET

Manchester United - Atletico Madrid

De la ora 22:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Atletico Madrid, in returul optimilor UEFA Champions League.

cota2.ro



Manchester United porneste cu prima sansa in acest retur contra celor de la Atletico Madrid. Partida tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa golurile marcate de Joao Felix (min. 7) si Anthony Elanga (min. 80). Meciul de pe Wanda Metropolitano, condus de Ovidiu Hategan a fost unul destul de dur, centralul roman fiind nevoit sa scoata de numai putin de 9 ori cartonasul galben.

Unul dintre cei mai faultati jucatori a fost si Cristiano Ronaldo, portughezul obtinand 3 lovituri libere. Meciul de astazi nu cred ca va face exceptie de la duritati, cartonase si foarte multe faulturi. La centru e Slavko Vincic, un sloven care a arbitrat acum 3 saptamani duelul dintre Benfica si Ajax. Acest central dicteaza destul de usor faulturi si ma astept ca astazi sa fluiere de vreo 25-30 de ori in acest sens.

Deschide AICI cont la UNIBET si profit de un PARIU FARA RISC DE 100% PANA LA 300 DE RON + 150 DE ROTIRI GRATIS LA EGT

Echipe probabile:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw; Fred, McTominay; Elanga, Bruno Fernandes, Sancho; Ronaldo

Atletico Madrid (3-5-2): Oblak; Savić, Giménez, Reinildo; Llorente, Herrera, Koke, De Paul, Lodi; João Félix, Griezmann

Pariu Special - Cristiano Ronaldo

Atletico Madrid joaca un fotbal dur si are jucatori in linia defensiva, dar si in linia de mijloc care sunt setati sa faulteze. Cristiano Ronaldo e jucatorul numarul 1 al lui United si consider ca Simeone are si ceva planuri pentru a-l neutraliza pe portughez. Cu Gimenez, Savic, Koke si De Paul in primul 11, nu cred ca Ronaldo va scapa fara 2-3 faulturi in acest duel. Presiune va pune si publicul atunci cand Ronaldo va cadea la cel mai mic contact, iar arbitrul cred ca va ceda de cateva ori. Acestea fiind spuse, pontul meu pentru acest duel este ”Cristiano Ronaldo - Peste 1.5 faulturi obtinute (Inclusiv Timpul Suplimentar)”, la o cota de 2.00, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Manchester United vs Atletico Madrid
Pronostic:
Cristiano Ronaldo - Peste 1.5 faulturi obtinute (Inclusiv Timpul Suplimentar)
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro