Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Atletico Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Manchester United și Atletico Madrid dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa retur a optimii de finală din Liga Campionilor. 

Manchester United are un sezon sub așteptări în Premier League. „Diavolii roșii”, văzuți printre favoriții la trofeu în vară, ocupă doar locul 5. Au 50 de puncte, iar șansele să încheie în top 4 au scăzut considerabil. În aceste condiții, antrenorul Ralf Rangnick mizează totul pe Champions League. Moralul înaintea disputei de astăzi de pe „Old Trafford” este extraordinar, datorită victoriei obținute în week-end, 3-2 împotriva lui Tottenham. Cristiano Ronaldo a făcut cel mai bun meci al sezonului, semnând toate reușitele.

cota2.ro

Atletico Madrid a fost de nerecunoscut în actuala stagiune. Zidul pe care Diego Simeone obișnuia să îl ridice în fața adversarilor a avut fisuri serioase. Madrilenii au redresat situația în La Liga, cu 4 victorii consecutive, care i-au dus pe locul 4. Problemele din defensivă nu au dispărut însă, încasând gol și în precedentele două partide, 3-1 cu Betis și 2-1 contra lui Cadiz. Antrenorul argentinian are câțiva absenți astăzi. Cunha, Lemar, Vrsalkjo și Wass sunt accidentați și nu fac parte din lot. 

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE PE BETFAIR PENTRU TOȚI CLIENȚII AICI

În turul de pe „Wanda Metropolitano”, Atletico și United au remizat, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Manchester United a înscris în toate cele 7 meciuri disputate în actualul sezon al Ligii Campionilor

• Cristiano Ronaldo este cel ma bun marcator al echipei în Champions League, cu 6 reușite

• Ronaldo este golgeterul lui United și în Premier League, 12 goluri înscrise

• Atletico Madrid a încasat gol în 6 din cele 7 meciuri disputate în actualul sezon al Ligii Campionilor

• Cristiano Ronaldo a înscris 25 de goluri în 36 de meciuri disputate împotriva lui Atletico Madrid. Cu o singură echipă are un bilanț mai bun, contra Sevillei, 27 de reușite

• 22 de ocazii de gol și-a creat Cristiano Ronaldo în actuala ediție a Ligii Campionilor. A expediat 12 șuturi pe spațiul porților adverse.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru cel puțin un gol înscris de Cristiano Ronaldo este @2.90

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Atletico Madrid
Pronostic:
Cristiano Ronaldo marcator
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro