Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Liverpool

Superbet

Juventus - Liverpool

La Superbet, asa cum v-am obisnuit, gasim meciurile de tip ”fantezie”, adica dueluri random intre echipele care joaca in ziua respectiva. Astazi m-am axat pe duelul dintre Juventus si Liverpool. ”Batrana Doamna” are meci pe teren propiu in UEFA Champions League contra celor de la Villarreal, in timp ce Liverpool o intalneste pe Arsenal, pe ”Emirates”, intr-o restanta din Premier League.

cota2.ro

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și încasează 500 de Lei BONUS!

Juventus porneste cu prima sansa in returul cu Villarreal, insa meciul se anunta unul destul de dificil pentru italieni. In tur, scorul a fost 1-1, iar in partida de diseara se poate intampla orice. Consider totusi ca experienta italienilor va avea un cuvant de spus si cred ca acestia pot castiga duelul. De partea cealalta, Liverpool se poate apropia la doar un singur punct de Manchester City, echipa care a facut doar un 0-0 in week-end cu Crystal Palace. Arsenal trece printr-o forma buna, insa chiar si asa, forta si valoarea celor de la Liverpool e superioara si ma astept ca trupa lui Klopp sa se impuna in acest duel.

Pontul pe care l-am ales este ”GG3+”. Mai pe scurt, ma astept la cel putin 1-2 goluri marcate de cele doua echipe. Consider ca pot reusi acest lucru si ne pot bag ceva profit in buzunare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Liverpool
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro