Ponturi Pariuri Fotbal FC Copenhaga vs PSV Eindhoven

BETFAIR EXCHANGE

FC Copenhaga și PSV Eindhoven dispută astăzi, de la ora 19:45, manșa retur a optimii de finală din UEFA Conference League. 

FC Copenhaga traversează o perioadă fenomenală și o așteaptă pe PSV cu un moral la cote ridicate, după victoria din week-end, din derby-ul intern cu Midtjylland, scor 1-0. Formația antrenată de Jess Thorup conduce clasamentul primei ligi din Danemarca, cu 45 de puncte obținute în 21 de runde. Deși lista indisponibililor pare stufoasă, toți oamenii de bază sunt apți pentru partida de astăzi. Danezii au câștigat grupa F din Conference League, 5 victorii în cele 6 partide contra lui PAOK Salonic, Slovan Bratislava și Lincoln. 

cota2.ro

PSV are un sezon foarte bun sub comanda lui Roger Schmidt. Speră să întrerupă supremația lui Ajax din ultimele 3 sezoane, bătălia pentru titlu fiind palpitantă. „Lăncierii” conduc clasamentul din Eredivisie, cu 63 de de puncte, un avans de doar două lungimi față de trupa din Eindhoven. Pe plan european, PSV a încheiat pe locul 3 grupa din Europa League, în spatele lui AS Monaco și Sociedad. A retrogradat în Conference League, unde a trecut de Maccabi Tel Aviv.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Manșa tur dintre PSV și FC Copenhaga a fost un adevărat recital fotbalistic, scor 4-4. Alte informații și statistici interesante: 

• 19-14 pentru PSV a fost raportul ocaziilor de gol în tur. Au fost trimise, în total, 16 șuturi pe spațiul porții

• FC Copenhaga are cel mai bun atac din Danemarca, 42 de goluri marcate în 21 de partide

• FC Copenhaga a marcat 15 goluri în cele 6 meciuri din faza grupelor Conference League

• Copenhaga a marcat 5 goluri în cele două meciuri jucate pe teren propriu în anul 2022

• 6 din ultimele 7 meciuri ale lui PSV au fost GG

• 3.6 este media golurilor în meciurile lui PSV din acest sezon de Eredivisie

• 19.18 ocazii de gol/meci și-a creat PSV în actuala stagiune din Eredivisie, una dintre cele mai ridicate medii din Europa.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.0 goluri în regim asiatic este @2.10.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Copenhaga vs PSV Eindhoven
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro