Ponturi Pariuri Fotbal Eintracht Frankfurt vs Betis Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

Eintracht Frankfurt și Betis Sevilla se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în returul optimii de finală din Europa League. 

Eintracht este într-o creștere vizibilă de formă. A câștigat ultimele 3 meciuri oficiale și a urcat pe locul 9 în Bundesliga, cu 37 de puncte, dar este în continuare departe de obiectiv, o poziție de cupă europeană. Antrenorul Oliver Glasner speră ca parcursul din Europa League să îi liniștească pe fani. Formația din Frankfurt este neînvinsă în actuala ediție, câștigând grupa D, una din care au mai făcut parte Olympiakos, Fenerbahce și Antwerp. 

cota2.ro

Betis a petrecut o bună parte a sezonului pe loc de Champions League în competiția internă. Înfrângerile din derby-urile cu Sevilla și Atletico au coborât-o pe 5, cu 49 de puncte. Rămâne însă în luptă, distanța până la formațiile de deasupra fiind mică, de două lungimi. În Europa, Betis a încheiat pe locul secund în grupa G, sub Leverkusen, dar peste Celtic și Ferencvaros. A trecut apoi de Zenit Sankt Petersburg, victorie 3-2 în deplasare și remiză albă acasă. Antrenorul Manuel Pellegrini a avut mari probleme de lot în perioada recentă. A recuperat o parte dintre indisponibili, dar tot nu îi poate folosi pe Bellerin, Guardado, Alberto Moreno și Cristian Tello.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Eintracht Frankfurt a câștigat manșa tur cu Betis, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• 15-14 pentru Betis a fost raportul ocaziilor de gol în partida tur

• 13.96 ocazii de gol/meci și-a creat Betis în acest sezon de La Liga, a doua cea mai ofensivă formație, după Real Madrid

• Eintracht are o medie asemănătoare în Bundesliga, 12.88 oportunități/partidă

• 4.0 goluri a fost media în meciurile lui Betis din grupa de Europa League

• Eintracht a primit gol în ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu

• în 10 din ultimele 11 deplasări ale lui Betis s-au marcat peste 2.5 goluri

• toate meciurile jucate de Eintracht pe teren propriu în actuala stagiune europeană au fost GG.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.0 goluri în regim asiatic este @2.08.  


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Eintracht Frankfurt vs Betis Sevilla
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro