Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Arges

BETANO

FC Argeș - FCSB

Diseara, de la ora 19:00, FCSB are un duel extrem de important cu FC Arges in a doua etapa Play-Off-ului. CFR Cluj a remizat aseara cu Farul, scor 0-0, iar cu un succes in aceasta seara, FCSB se poate apropia la 5 puncte de ardeleni.

cota2.ro

”Ros-albastrii” au de luat si o revansa contra pitestenilor, dupa ce in sezonul regulat, acestia au castigat in ”Trivale” cu scorul de 1-0. FC Arges a inceput acest Play-Off cu o infrangere la scor de ”forfeit”, pe Oblemenco, contra celor de la Universitatea Craiova, in timp ce FCSB s-a impus cu 2-0 contra celor de la Farul dupa un arbitraj controversat.

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

Echipe probabile:

FC Arges (4-2-3-1): Greab – Viana, Dobrosavlevici, Turda, Tofan – Meza Colli, Raynov – Tanase, Serban, Dumitrascu – Ganea

FCSB (4-3-3): Tarnovanu – Radunovici, Miron, Cristea, Serban – Olaru, Edjouma, Tanase – Popescu, Stoica, Coman

Ma astept ca FCSB sa nu mai repete greselile pe care le-a facut in ultimul meci direct si cred ca echipa lui Toni Petrea are mare nevoie de cele trei puncte in economia titlului. Am ales sa merg pe mana oaspetilor si propun un pariu in cota 2.22, pentru un succes al celor de la FCSB la cel putin doua goluri diferenta. Primim insa banii inapoi daca ”ros-albastrii” castiga la fix un gol diferenta, pentru ca selectia propusa este ”FCSB -1.0 AH”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs FC Arges
Pronostic:
FCSB -1.0 AH
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro