Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs FC Barcelona

BETFAIR SPORTSBOOK

Real Madrid - FC Barcelona

De la ora 22:00, pe ”Estadio Santiago Bernabeu”, Real Madrid primeste vizita Barcelonei, intr-un duel din etapa cu numarul 29 din LaLiga, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Real Madrid ocupa primul loc cu 66 de puncte acumulate, in timp ce Barcelona este pe trei cu 51 de puncte acumulate.

cota2.ro

Real Madrid trece printr-o forma excelenta in acest moment. ”Los Blancos” au trecut de PSG in UEFA Champions League, dupa un meci senzational, iar in campionat bat tot ce prind. Problema lui Ancelotti pentru duelul din aceasta seara contra celor de la Barcelona este Benzema. Francezul nu poate evolua in aceasta seara din pricina unei accidentari.

De partea cealalta, Barcelona merge si ea bine. Trupa lui Xavi a inceput sa lege victoriile, sa-si imbunatateasca jocul si asta se vede de la o zi la alta. ”Catalanii” su trecut de Galatasaray in UEFA Europa League si sunt principalii favoriti la castigarea trofeului, iar in LaLiga isi doresc un loc cat mai bun in clasament pentru a fi oarecum siguri ca anul viitor se vor bate la trofeul UEFA Champions League.

Echipe probabile

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Lucas, Alaba, Militao, Carvajal – Kross, Casemiro, Modric – Vinicius, Isco, Asensio

FC Barcelona (4-3-3): ter Stegen – Alves, Araujo, Pique, Alba – de Jong, Busquets, Pedri – Dembele, Aubameyang, Torres

Pentru acest ”El Clasico” am ales sa mizez pe doi jucatori care isi fac aparitia foarte des la finalizare. Vinicius, respectiv Ferran Torres sunt jucatori exceptionali dupa parerea mea si au crescut foarte mult in ultimele sezoane. Ma astept ca acestia sa suteze de cel putin doua ori si sa cadreze minim un sut pe poarta. Pentru acest deznodamant, pe Betfair Sportsbook, gasim o cota nemaipomenita de 3.44.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Real Madrid vs FC Barcelona
Pronostic:
Ferran Torres minim un sut pe poarta + Ferran Torres minim doua suturi in meci + Vinicius minim un sut pe poarta + Vinicius minim doua suturi in meci
Cota
3.44
Cota finala: 3.44
Profit: 17.08
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro