Ponturi Pariuri Fotbal Ajax Amsterdam vs Feyenoord

BETFAIR EXCHANGE

Ajax Amsterdam și Feyenoord Rotterdam se întâlnesc astăzi, de la ora 15:30, în derby-ul etapei cu numărul 27 din Eredivisie. 

Ajax a fost eliminată marți din Liga Campionilor, un eșec total neprevăzut în returul cu Benfica de pe teren propriu, scor 0-1. „Lăncierii” nu se simt confortabil nici în competiția internă. Conduc clasamentul, cu 63 de puncte, dar rivala PSV este la doar două lungimi în spate, cu 8 etape rămase de disputat. Erik Ten Hag ar putea fi la ultimul sezon la Amsterdam, fiind tot mai vechiculat numele lui pe banca lui Manchester United. Până atunci, antrenorul olandez are un derby de câștigat, iar veștile primite din partea echipei medicale sunt bune. Poate alinia o formulă aproape de cea standard. 

cota2.ro

Feyenoord are un moral bun înaintea partidei de astăzi. Vine după calificarea în sferturile Conference League, o victorie dublă în fața lui Partizan, scor 5-2 și 3-1. Trupa antrenată de Arne Slot ocupă locul 3 în Eredivisie. Are 55 de puncte și visează în continuare să recupereze încă o poziție, fapt care i-ar asigura prezența în preliminariile următoarei ediții din Liga Campionilor. Oaspeții nu îl pot folosi pe Justin Bijlow, portarul titular. Accidentarea este una serioasă, așa că au făcut un transfer de ultimă oră. L-au adus pe românul Valentin Cojocaru, liber de contract după ce războiul a întrerupt campionatul din Ucraina. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Ajax a câștigat meciul tur contra lui Feyenoord, scor 2-0. Alte informații și statistici interesante:

• Ajax a câștigat ultimele 5 meciuri directe împotriva lui Feyenoord 

• 77 de goluri a înscris Ajax în primele 26 de runde ale campionatului, cel mai bun atac. Feyenoord are a treia ofensivă, 59 de reușite

• în precedentele 6 partide disputate pe teren propriu în Eredivisie, Ajax a marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• ultimele 6 meciuri oficiale ale lui Feyenoord au fost GG

• 21.12 ocazii de gol/meci și-a creat Ajax în acest sezon, prima din Olanda la acest aspect. Feyenoord e pe locul secund, cu 19.50 oportunități/partidă. Mediile celor două sunt printre cele mai ridicate din întreaga Europă

• Ajax dă golgeterul campionatului, pe ivorianul Sebastien Haller, autor a 19 goluri. Tot de la Ajax vine și cel mai bun pasator, Dusan Tadic, cu 15 assist-uri.

Pe Betfair Exchange, pariul de tip PRO pe victorie Ajax și ambele formații marchează (GG) este cotat la valoarea 3.00!

VEZI AICI ȘI PARIUL DE COTA 2.75 CU ASIGURARE PE ACEST MECI ȘI PARTICIPĂ LA CONCURS 👇👇👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ajax Amsterdam vs Feyenoord
Pronostic:
1 & Ambele Marchează
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro