Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.79

BETANO

Wolfsburg și Bayer Leverkusen se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în runda cu numărul 27 din Bundesliga. 

După 3 sezoane reușite, precedentul încununat cu participarea în grupele Ligii Campionilor, Wolfsburg are un regres evident. Formația antrenată de Florian Kohfeldt, un antrenor german în vârstă de doar 39 de ani, ocupă locul 12 în Bundesliga. Are 31 de puncte, doar 5 avans față de locurile retrogradabile. Gazdele nu sunt sigure dacă se pot baza pe portarul titular. Koen Casteels a suferit o accidentare în urmă cu două runde și nu s-a antrenat la capacitate maximă. 

cota2.ro

Bayer Leverkusen traversează o perioadă nefastă. A pierdut derby-ul local cu Koln și a fost eliminată de Atalanta din Europa League. „Farmaciștii” își simt amenințat locul de Champions League. Ocupă în acest moment poziția a 3-a, cu 45 de puncte, dar avansul față de RB Leipzig și Hoffenheim este unul minim, de o singură lungime. 

• Leverkusen are al treilea atac din Bundesliga, 64 de goluri marcate în 26 de partide

• Leverkusen are cea mai slabă apărare dintre primele 12 clasate din Bundesliga, 41 de goluri primite. Wolfsburg a încasat și ea 40 

• 3 din ultimele 4 meciuri ale lui Wolsfburg au fost GG

• precedentele 7 deplasări ale lui Leverkusen au fost GG

• 4.00 este media golurilor în meciurile lui Bayer Leverkusen din acest sezon, cea mai ridicată din Bundesliga. În cazul lui Wolfsburg, media este 2.70

• 5.65 șuturi pe poartă/meci are Leverkusen în actuala stagiune, a doua medie, după Bayern. „Farmaciștii” sunt primii în clasamentul eficienței, cu 16% dintre ocazii transformate în goluri.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în Wolfsburg - Leverkusen este @1.42.


50 de rotiri GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE & FĂRĂ RULAJ la jocul FireJoker dacă te înregistrezi pe Betano AICI


Juventus primește vizita celor de la Salernitana, astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 30 din Serie A. 

Startul de an aproape perfect al lui Juventus a fost stricat de eliminarea dureroasă din Liga Campionilor, un eșec 0-3 pe teren propriu la returul cu Villarreal. Acum, Massimiliano Allegri se poate concentra 100% pe campionat. Torinezii ocupă locul 4 în acest moment, cu 56 de puncte. Sunt la 10 lungimi în spatele liderului AC Milan, dar au un avans liniștitor față de urmăritoarea Lazio, 7 puncte. 

Nou-promovata Salernitana are doar șanse teoretice să se salveze. A strâns 16 puncte în primele 27 de runde și este la 9 lungimi în spatele primului loc care asigură rămânerea în Serie A. Defensiva lui Davide Nicola este cea mai slabă din campionat, 63 de goluri încasate. Din ea face parte și internaționalul român Radu Drăgușin, fundaș central împrumutat chiar de la Juventus. În aceste condiții, ar putea să fie ținut pe bancă astăzi.

• Juventus a câștigat meciul din turul campionatului contra Salernitanei, scor 2-0

• Juventus a dominat total manșa tur: 74% posesie, 18-4 ocazii de gol, 7-0 șuturi pe poartă

• Salernitana a primit gol în toate deplasările stagionale

• Juventus îl are în lot, apt pentru jocul de astăzi, pe al doilea golgeter din Serie A. Dusan Vlahovic a înscris 20 de goluri

• 13.72 ocazii de gol/meci și-a creat Juventus în acest sezon. Salernitana e ultima și la acest aspect, doar 9.96 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru peste victoria lui Juventus este @1.26.

INTRĂ ÎN GRUPUL DE PARIURI PRIN MESAGERIE INSTANT

Voi juca acest bilet combinat în cadrul renumitului proiect PIRAMIDA la Treapta 2. Toate pariurile din cardul proiectelor pe care le joc sunt postate în grupul GRATUIT de mesagerie instant, pe Telegram.

TELEGRAM este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu whatsapp, care permite trimiterea de notificări instant de îndată ce se postează un pariu, lucru esențial mai ales în cazul pariurilor LIVE.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolfsburg vs Leverkusen
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Juventus vs Salernitana
Pronostic:
1
Cota
1.26
Cota finala: 1.79
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro