Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Barcelona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 29 din La Liga. Este al doilea „El Clasico” al anului, după cel din Supercupa Spaniei, câștigat de madrileni, 3-2, după prelungiri. 

Real Madrid are un sezon extraordinar. S-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după o revenire de excepție în fața lui PSG, 3 goluri în repriza secundă a manșei retur, iar în campionat pare desprinsă în câștigătoare. A strâns 66 de puncte, 10 peste urmăritoarea Sevilla, când mai sunt de disputat 10 etape. Carlo Ancelotti are aproape tot lotul la dispoziție. Excepție fac Ferlan Mendy, accidentat, și golgeterul Karim Benzema. Francezul are șanse minime să evolueze, din cauza unor probleme musculare resimțite runda trecută, cu Mallorca. Antrenorul „galacticilor” a precizat că nu ar vrea să riște o lovitură mai gravă. 

cota2.ro

Nici cei mai optimiști fani ai Barcelonei nu sperau ca instalarea lui Xavi Hernandez pe bancă să schimbe atât de rapid lucrurile. Dintr-o formație blazată, fără orizont, eliminată din Liga Campionilor și departe de top 4 în La Liga, a devenit un adevărat contender. S-a calificat în sferturile Europa League, competiție unde e cotată cu prima șansă, iar în campionat a urcat vertiginos, până pe 4. Are două meciuri restante și ar putea să treacă și peste Atletico Madrid. Antrenorul catalanilor are câțiva jucători indisponibili, cei mai importanți fiind Umtiti, Sergi Roberto și Ansu Fati. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Real Madrid a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-1. Raportul de forțe s-a echilibrat între timp. ALte informații și statistici relevante: 

• ultimele 4 meciuri directe au fost GG

• Real Madrid are cel mai bun atac din La Liga, 59 de goluri marcate. Barcelona are a treia ofensivă, 52 de reușite

• ultimul eșec înregistrat de Real Madrid pe teren propriu în campionat datează de pe 30 ianuarie 2021

• Barcelona a câștigat ultimele 5 partide disputate pe teren străin. Toate au fost GG

• 17.05 ocazii de gol/meci și-a creat Real Madrid în acest sezon, de departe cea mai ridicată medie din La Liga. Barcelona e a 3-a, cu 13.33 oportunități/partidă

• Barcelona este prima la capitolul eficiență. 13% dintre ocazii au fost transformate în goluri.

Recomandarea mea poate fi jucată la cotă de minim 1.80 pe bursă și o puteți vedea în episodul 86 din emisiunea Bursa Pariurilor 👇👇👇



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro