Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund II vs Eintracht Braunschweig

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Dortmund II și Eintracht Braunschweig se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 31 din 3.Liga, al treilea eșalon fotbalistic al Germaniei. 

Echipa secundă a Borussiei Dortmund este nou-promovată în al treilea eșalon și nu are nicio emoție în privința menținerii, în ciuda celor 4 înfrângeri consecutive. Ocupă locul 11 în acest moment, cu 41 de puncte, un avans de 13 lungimi față de zona periculoasă a clasamentului. Antrenorul Enrico Maaßen are la dispoziție un lot extrem de tânăr, cu o medie de vârstă de 21.6 ani. Aici s-au lansat multe dintre starurile in Bundesliga. Sunt strânse talente din întreaga lume, dovadă că cei mai buni fotbaliști din actuala stagiune sunt turcul Berkan Taz (10 goluri, 7 pase decisive) și olandezul Immanuel Pherai (5 goluri și 7 pase decisive). 

cota2.ro

Eintracht Braunschweig este un club de tradiție al fotbalului german, înființat încă din secolul 19. Are în palmares și un titlu de campioană, în sezonul 1966/1967, dar perioada recentă a fost un drum continuu între primele trei eșaloane. În urmă cu 7 ani evolua în Bundesliga, apoi a urmat un regres continuu. A picat în al treilea eșalon vara trecută și dorește o revenire imediată. Eintracht ocupă poziția a 5-a, cu 51 de puncte. Este la 6 lungimi în spatele locurilor direct promovabile, dar are două meciuri mai puțin disputate. Spre deosebire de Dortmund II, trupa din Braunschweig mizează pe fotbaliștii germani. Are doar 3 străini în lot. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Braunschweig a câștigat partida din turul campionatului, scor 4-2. Alte informații și statistici interesante: 

• 52 de goluri a înscris Braunschweig în acest sezon, al doilea atac al campionatului, după cel al liderului Magdeburg

• surprinzător, Dortmund II se descurcă mai bine în meciurile din deplasare. Acasă a scos doar 17 puncte în 15 partide. A marcat 16 goluri și a încasat tot atâtea

• Braunschweig ocupă locul secund în clasamentul meciurilor din deplasare. A câștigat 8 din 14 partide, cu un golaveraj excelent, 29-11

• în precedentele două deplasări, Braunschweig a marcat 9 goluri: 3-0 la Mannheim și 6-0 la Viktoria Berlin

• 2.8 este media golurilor în partidele lui Braunschweig din acest sezon. Dortmund II are o medie asemănătoare, 2.7 reușite

• 4 din precedentele 6 partide jucate de Dortmund II pe teren propriu au fost GG.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat victorie Eintracht Braunschweig și ambele formații marchează are cota @4.00. 

ASIGURARE DE PARIU COMBINAT

Pe Betfair Sportsbook primești banii înapoi dacă pierzi o singură selecție prin intermediul asigurării de pariu combinat! Această asigurare se activează automat și se poate folosi ZILNIC! Condițiile care trebuie îndeplinite pentru activarea asigurării sunt următoarele:

  • minim 4 selecții din cadrul aceluiași meci
  • cotă finală a biletului minim 2.00
  • miză maximă acoperită 50 de RON

În cazul în care o singură selecție din cele combinate pe bilet este pierzătoare, miza este rambursată a doua zi în contul jucătorului sub formă de bonus.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund II vs Eintracht Braunschweig
Pronostic:
2 & ambele marchează
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro