Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Turcia

UNIBET

Portugalia - Turcia

De la ora 21:45, pe ”Estadio do Dragao”, Portugalia primeste vizita Turciei in Play-Off-ul pentru Cupa Mondiala.



cota2.ro

Portugalia a terminat pe locul secund in Grupa A dupa ce in ultima partida acea grupa a pierdut duelul cu Serbia, scor 1-2, dupa un gol marcat de Mitrovic in minutul 90. Portugalia, daca va trece de Turcia, va juca finala, cel mai probabil, contra Italiei, care joaca si ea in aceasta seara contra Macedoniei de Nord. Turcii trec printr-o forma destul de buna si isi fac sperante ca pot face o surpriza in aceasta seara. Turcia a terminat la doar doua puncte sub Olanda, insa s-a calificat la baraj in detrimentul Norvegiei care nu a impresionat in calificari.

Deschide AICI cont la UNIBET si profit de un PARIU FARA RISC DE 100% PANA LA 300 DE RON + 150 DE ROTIRI GRATIS LA EGT

Echipe probabile:

Portugalia (4-4-2): Rui Patricio - Diogo Dalot, Jose Fonte, Tiago Djalo, R. Guerreiro - Bernardo Silva, B. Fernandes, J. Moutinho, Diogo Jota - Cristiano Ronaldo, Joao Felix.

Turcia (4-2-3-1): Ugurcan Cakir - Zeki Celik, M. Demiral, C. Soyuncu, Caner Erkin - Orkun Kokcu, Berat Ozdemir - Cengiz Under, H. Calhanoglu, Kerem Akturkoglu - Burak Yilmaz.

Portugalia are probleme in defensiva, Pepe si Diaz fiind accidentati, iar Cancelo e suspendat pentru acest duel. Nu m-ar mira deloc daca turcii ar reusi sa marcheze. E un meci extrem de important pentru ambele formatii si nu concep sa piarda, mai ales gazdele. Ronaldo si Bruno Fernandes sunt doi dintre cei mai importanti ai echipei. Ei bat penalty-uri, ei executa lovituri libere, ei apar de multe ori si la finalizare. La Unibet am gasit un pariu in cota 2.10 extrem de atractiv, care spune in felul urmator: ”Peste 2.5 suturi pe poarta ale jucatorilor Cristiano Ronaldo si Bruno Fernandes - Inclusiv Timpul Suplimentar”. Sunt sanse destul de mari sa bifam acest pariu, mai ales daca turcii vor deschide scorul, iar apoi se vor baricada in defensiva.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Portugalia vs Turcia
Pronostic:
Peste 2.5 suturi pe poarta ale jucatorilor Cristiano Ronaldo si Bruno Fernandes - Inclusiv Timpul Suplimentar
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro