Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETFAIR SPORTSBOOK

Olanda și Danemarca se întâlnesc într-un meci amical, astăzi, de la ora 21:45, pe „Johan Cruijff Arena” din Amsterdam. 

Olanda a revenit la Campionatul Mondial după o pauză de 8 ani. Generația condusă de Virgil van Dijk a câștigat grupa G preliminară, una destul de complicată, din care au mai făcut parte Turcia, Norvegia sau Muntenegru. Lotul convocat de Louis van Gaal pentru această acțiune este cotat la aproape 600 de milioane de euro. O situație ciudată regăsim în poarta batavilor. Dintre cei 3 goalkeeperi, 2 sunt convocați în premieră la prima reprezentativă, Mark Flekken (Freiburg) și Joel Drommel (PSV). 

cota2.ro

Și Danemarca, semifinalistă la Euro 2020, va evolua la Campionatul Mondial din Qatar. Nordicii au defilat în grupa F preliminară, 9 victorii în 10 partide împotriva Scoției, Israelului, Austriei, Insulelor Feroe și Moldovei. Surpriza selecționerului Kasper Hjulmand pentru meciul de la Amsterdam este convocarea lui Christian Eriksen. Mijlocașul lui Brentford a stat pe bară luni bune, după problemele pe care le-a avut la inimă în timpul meciului cu Finlanda, de la Campionatul European. 

• 33 de goluri a marcat Olanda în cele 10 partide din preliminariile Campionatului Mondial 

• 30 de goluri a înscris și Danemarca în preliminariile precedente

• 99 de goluri au marcat pentru naționala Danemarcei fotbaliștii convocați la actuala acțiune

• coincidența este una remarcabilă. Și fotbaliștii olandezi prezenți astăzi au înscris același număr de goluri, 99

• Olanda a câștigat ultimele 7 partide disputate pe teren propriu. De fiecare dată a înscris cel puțin două goluri

• 234 de ocazii de gol și-a creat Olanda în meciurile din preliminariile Mondialului. Nicio altă formație, indiferent de grupă, nu a avut mai multe!

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Excelsior Rotterdam și Helmond Sport se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 32 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. 

Excelsior a fost o prezență constantă în primul eșalon în ultimul deceniu. După retrogradarea din 2020, conducerea clubului a apelat la serviciile antrenorului Marinus Dijkhuizen, cel care reușise ultima promovare pe prima scenă. Rezultatele încep să se vadă acum. Trupa din Rotterdam ocupă locul 3, primul de baraj, cu 59 de puncte. Jocul prestat îi dă speranțe chiar la primele două poziții, distanța de recuperat fiind mică, de 5 lungimi. 

Helmond Sport este ultima clasată din Eerste Divisie, doar 24 de puncte obținute în 31 de runde. Echipa a rămas în acest moment pe mâna unui fost asistent, Dylan Malicheff, la cârmă de la jumătatea lunii februarie. Lotul este al doilea cel mai modest din competiție cotat, la 4,4 milioane de euro. 

• Excelsior a câștigat categoric meciul din turul campionatului, scor 5-1

• Excelsior are cel mai bun atac din campionat, 70 de goluri marcate

• 3.6 goluri este media în disputele lui Excelsior din acest sezon

• în ultimele 8 meciuri disputate de Helmond s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• Excelsior are în lot un mare talent. Thijs Dallinga (21 de ani) este golgeterul campionatului, cu 30 de goluri înscrise în 31 de apariții. A oferit și 8 pase decisive.

CHALLENGE COTA 2

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge Cota 2 joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!

Pronosticurile pentru cele două meciuri de astăzi pot fi văzute în acest scurt video postat pe canalul meu de Youtube 👇



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Olanda vs Danemarca
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.34
Excelsior vs Helmond
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.70
Cota finala: 2.28
Profit: 6.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro