Ponturi Pariuri Fotbal Osnabruck vs Braunschweig

BETFAIR EXCHANGE

VFL Osnabruck și Eintracht Braunschweig se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în runda cu numărul 27 din 3.Liga, al treilea eșalon fotbalistic al Germaniei. 

Osnabruck a petrecut două sezoane în liga secundă, dar a revenit în locul obișnuit. Lotul și-a pierdut evident din valoare, fotbaliști importanți fiind lăsați să plece în precedentele perioade de transferuri. Așadar, managerul Daniel Scherning are la dispoziție o echipă cotată la sub 6 milioane de euro. A reușit să scoată cam maximum posibil până acum. Gazdele de astăzi ocupă locul 7, cu 47 de puncte. Încă nu sunt scoase complet din calculele promovării. 

cota2.ro

Eintracht Braunschweig, formație cu un titlu de campioană cucerit în sezonul 1966/1967, caută drumul spre revenirea în vârful fotbalului german. În urmă cu 7 ani evolua în Bundesliga, apoi a urmat un regres constant. A retrogradat în al treilea eșalon vara trecută, dar rezultatele o îndreptățesc să spere la o revenire imediată. Eintracht ocupă poziția a 3-a în acest moment, cea de baraj, cu 51 de puncte. Distanța până la Kaiserslautern, formația aflată pe loc direct promovabil, este de doar 3 lungimi. Oaspeții de astăzi au însă un meci mai puțin disputat. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Meciul din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Alte informații și statistici interesante: 

• Braunschweig a câștigat categoric ultima deplasare pe terenul lui Osnabruck, în aprilie 2021, cu scorul de 4-0

• Osnabruck a expediat un singur șut pe spațiul porții lui Braunschweig la precedentul meci direct jucat acasă

• 51 de goluri a înscris Braunschweig în acest sezon, a doua ofensivă a campionatului, după cea a liderului Magdeburg. Onsabruck a înscris 42

• Braunschweig are și a doua cea mai bună defensivă, 28 de goluri încasate

• Braunschweig a câștigat ultimele 3 deplasări din campionat: 5-0 cu Viktoria Berlin, 3-0 cu Mannheim și 1-0 cu Dortmund II. E lider în clasamentul meciurilor disputate pe teren străin. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Eintracht Braunschweig în handicap asiatic 0 este @2.14 (în caz de egalitate, miza este returnată)


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Osnabruck vs Braunschweig
Pronostic:
Braunschweig HA 0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro