Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Miomir Kecmanovic

BETFAIR EXCHANGE

Meci interesant în optimile turneului ATP MIAMI, între doi jucători din noua generație, favoritul gazdelor Sebastian Korda (38) și sârbul Miomir Kecmanovic (48), văzut de mulți drept urmașul lui Novak Djokovic. 


cota2.ro

Korda este un tânăr de 21 ani care preferă suprafețele rapide, fiind foarte bun pe serviciu. Acesta a atins maximul de formă anul trecut, însă ascensiunea i-a fost stopată de accidentarea de la US open, când a fost nevoit să abandoneze în fața lui Badilashvili. De la revenire, acesta nu a mai fost chiar la același nivel și a pierdut meciuri cu adversari mai slab cotați precum Sonego, Lajovic sau Van de Zandschulp. 


Kecmanovic joacă cel mai bun tenis al său din carieră și a trecut lejer de primele două tururi, pierzând serviciul o singură dată. Sârbul are 12 victorii în ultimele 15 partide și a învins jucători de top precum Berretini sau Auger Aliassime. 


Kecmanovic este într-un moment excelent și poate profita de problemele lui Korda care nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Americanul s-a chinuit cu Ramos, într-un meci de aproape 3 ore în care și-a pierdut serviciul de 4 ori . Merg pe victoria sârbului la o cotă de 2.00 în Betfair Exchange

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sebastian Korda vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Victorie Kecmamovic
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 9.00
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro