Ponturi Pariuri Fotbal Polonia vs Suedia

BETFAIR EXCHANGE

Polonia și Suedia se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, pentru un loc la Campionatul Mondial din Qatar. Cine învinge, se califică. 

Polonia a profitat de excluderea Rusiei din play-off-ul pentru Campionatul Mondial și va disputa direct finala. Naționala antrenată din acest an de Czeslaw Michniewicz a încheiat grupa preliminară I pe locul secund, în spatele Angliei, dar peste Albania, Ungaria, Andorra și San Marino. Polonezii nu au la dispoziție cel mai bun lot pentru partida de astăzi. Klich este suspendat, iar Milik și Rybus sunt accidentați. Vor juca all-in pe Robert Lewandowski. Atacantul lui Bayern Munchen este cel mai selecționat fotbalist din istorie, 128 de meciuri, și cel mai bun marcator, 74 de goluri. 

cota2.ro

Suedia, sfert-finalistă la precedentul Campionat Mondial, a fost aproape să obțină calificarea directă și la cel din Qatar. A încheiat pe locul secund în grupa B, sub Spania. În semifinala play-off-ului a trecut de Cehia, datorită unui gol marcat Quaison în repriza secundă a prelungirilor. Selecționer Janne Andersson a primit o întărire vitală. Zlatan Ibrahimovic, suspendat contra cehilor, este apt de joc astăzi. Un alt avantaj al nordicilor îl reprezintă stabilitatea de pe banca tehnică. Andersson a fost instalat în 2016 și a pus la punct o adevărată mașinărie, în special din punct de vedere defensiv. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Suedia și Polonia au fost adversare și la Euro 2020, într-un meci disputat în urmă cu 9 luni. Nordicii s-au impus cu 3-2. Alte informații și statistici interesante: 

• Suedia a câștigat ultimele 8 meciuri directe împotriva Poloniei

• Polonia a pierdut ultimul meci oficial disputat pe teren propriu, scor 1-2 împotriva Ungariei

• 62 de goluri în 120 de meciuri are Zlatan Ibrahimovic în tricoul primei reprezentative

• în singurul meci disputat în anul 2022, Polonia a remizat cu Scoția, scor 1-1. Singurul șut expediat pe spațiul porții adverse a venit din penalty-ul executat de Piatek în prelungiri

• un singur șut pe spațiul porții Suediei a tras Cehia, în timpul regulamentar al semifinalei play-off-ului pentru Campionatul Mondial.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru calificarea Suediei este @2.26.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Polonia vs Suedia
Pronostic:
Suedia se califică
Cota
2.26
Cota finala: 2.26
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro