Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Macedonia

BETFAIR EXCHANGE

Portugalia și Macedonia de Nord se întâlnesc astăzi, de la 21:45, în finala play-off-ului pentru calificarea la Campionatul Mondial. 

Portugalia a ratat dramatic prezența directă în Qatar, pierzând meciul decisiv contra Serbiei, acasă, din cauza unui gol marcat de Mitrovic în minutul 90. Lusitanii s-au regrupat și au câștigat semifinala play-off-ului, 3-1 contra Turciei. Nu a fost atât de ușor pe cât a părut. La scorul de 2-1, Yilmaz a irosit o lovitură de la 11 metri pentru adversari. Meciul de astăzi ar putea reprezenta ultima șansă a lui Cristiano Ronaldo de a mai prinde un bilet către un Campionat Mondial.

cota2.ro

Macedonia de Nord are cea mai bună generație din istorie. A participat la Euro 2020, iar acum este la un meci distanță de calificarea la primul turneu final mondial. Nord-macedonenii au încheiat pe locul secund grupa J preliminară, peste România, Armenia, Islanda și Liechtenstein. În semifinala play-off-ului a produs o surpriză colosală, eliminând campioana europeană Italia, chiar pe terenul ei, victorie 1-0. A fost o partidă antologică, cu momente în care defensiva a dat dovadă de eroism. Față de meciul de la Palermo, selecționerul Blagoja Milevski l-a recuperat și pe starul Eljif Elmas, fotbalistul lui Napoli, cotat la 24 de milioane de euro. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Portugalia și Macedonia de Nord nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante informații și statistici: 

• Au existat două meciuri amicale între cele două naționale: 0-0 în 2012 și o victorie cu 1-0 a Portugaliei, în 2003

• Macedonia de Nord a câștigat ultimele 3 meciuri disputate pe teren străin. A înscris în ultimele 8 deplasări oficiale

• ultimul eșec în deplasare suferit de Macedonia de Nord la mai mult de 2 goluri datează din octombrie 2018. S-au scurs de atunci 15 meciuri, inclusiv unele împotriva Austriei, Poloniei, Germaniei, Ucrainei sau României 

• 58 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Macedonia de Nord în preliminariile pentru Mondial. Portugalia e în față, dar cu puțin, 63 de execuții cadrate.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru handicapul asiatic +2.0 pe Macedonia de Nord este @1.83. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Portugalia vs Macedonia
Pronostic:
Macedonia +2 Handicap Asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro