Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Germania

BETANO

Olanda și Germania se întâlnesc într-un meci amical, la Amsterdam, astăzi, de la ora 21:45. 

După o pauză de 8 ani, Olanda revine la Campionatul Mondial și se numără printre formațiile cu pretenții în Qatar. Batavii au câștigat grupa G preliminară, în fața Turciei, Norvegiei și Muntenegrului. Din august 2021, selecționer este Louis van Gaal. Acesta a revenit din retragere, pentru a-l înlocui pe Frank de Boer, demis după parcursul sub așteptări de la Euro 2020. Sub comanda noului antrenor, „Portocala Mecanică” a prestat un fotbal super-ofensiv. Are însă ceva probleme în poartă. Dintre cei 3 goalkeeperi prezenți la actuala acțiune, 2 sunt convocați în premieră la prima reprezentativă, Mark Flekken (Freiburg) și Joel Drommel (PSV). 

cota2.ro

Germania a intrat în era Hansi Flick și a obținut o calificare en-fanfare la Campionatul Mondial. A câștigat grupa J preliminară, cu 9 victorii și un singur eșec, în fața Macedoniei, României, Armeniei, Islandei și Liechtensteinului. Pentru amicalul cu Olanda, selecționerul neamț are la dispoziție un lot cotat la 748 de milioane de euro. În ofensivă, variantele sunt multe și diverse. Șiretenia lui Thomas Muller face casă cu viteza lui Sane sau Havertz. 

Înscrie-te AICI la Betano și primești un bonus instant de 100% din prima depunere până la 500 de RON!

Ultimele meciuri directe dintre Germania și Olanda s-au disputat în 2019, în preliminariile Campionatului European, și au fost adevărate festivaluri de goluri, victorii împărțite, 4-2 pentru batavi și 3-2 pentru nemți. Alte informații și statistici interesante: 

• 17-11, în favoarea Olandei, a fost raportul ocaziilor de gol în precedentul meci direct disputat pe tărâm batav

• Olanda a marcat cel puțin 2 goluri în precedentele 11 meciuri disputate pe teren propriu

• Germania a înscris 12 goluri în ultimele 3 deplasări: 4-1 în Armenia, 4-0 în Macedonia de Nord, 4-0 în Islanda

• 36 de goluri a înscris Germania în grupa preliminară. Olanda a punctat de 33 de ori. Doar Anglia a avut o ofensivă superioară celor două combatante de astăzi

• Olanda a fost formația cu cele mai multe ocazii de gol create în preliminariile Mondialului, 234. Germania a ocupat locul secund în acastă ierarhie, 223. Așadar, se întâlnesc cele mai ofensive formații din Europa. 

Pe Betano, cota pentru BetCombo-ul ambele formații marchează și peste 2.5 goluri (GG3+) în Olanda - Germania este @2.05

INTRĂ ÎN GRUPUL DE PARIURI PRIN MESAGERIE INSTANT

Voi juca acest bilet combinat în cadrul renumitului proiect PIRAMIDA la Treapta 3. Toate pariurile din cardul proiectelor pe care le joc sunt postate în grupul GRATUIT de mesagerie instant, pe Telegram.

TELEGRAM este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu whatsapp, care permite trimiterea de notificări instant de îndată ce se postează un pariu, lucru esențial mai ales în cazul pariurilor LIVE.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olanda vs Germania
Pronostic:
Ambele Marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro