Ponturi Pariuri Tenis Taylor Fritz vs Miomir Kecmanovic

Superbet

Doi jucători în mare formă se întâlnesc în această noapte în optimile de finală ale turneului ATP de la Miami.

Taylor Fritz își continuă parcursul perfect pe tărâm american și a ajuns la 9 victorii consecutive după ce a trecut aseară de compatriotul său Tommy Paul. 

cota2.ro

După ce a acuzat ceva probleme fizice in finala turneului de la Indian Wells, câștigată contra lui Nadal, era de așteptat ca americanul să sacrifice turneul de la Miami, însă lucrurile nu au stat deloc așa, Taylor reușind prestații solide. 

Miomir Kecmanovic este în cea mai bună formă a carierei și este pariul meu pentru acest turneu. Sârbul, văzut de mulți drept urmașul lui Novak Djokovic, își pune în valoare din ce in ce mai bine serviciul, pe care l-a pierdut de doar două ori în primele 3 tururi, deși a întâlnit adversari de valoare precum Sock, Auger Aliassime ori Korda.

Este al 9-lea meci disputat de Taylor Fritz în 15 zile și cred că oboseala își va spune cuvântul. Kecmanovic este genul de jucător care prelungește mult punctele și acest lucru îl va enerva cu siguranță pe american. Merg pe victoria lui Miomir Kecmanovic la o cotă  excelentă ce variază între 2.30 și 2.50. 

FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC


‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Taylor Fritz vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Victorie Miomir Kecmanovic
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 9.10
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro