Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Francisco Cerundolo

Superbet

Primul sfert de finală de la Miami, ii aduce față în față pe Jannik Sinner (11) și Francisco Cerundolo (103).

Sinner este de ceva timp unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale, astfel că o calificare in fazele finale ale acestui turneu nu surprinde pe nimeni. 

cota2.ro

La doar 20 ani, Jannik are deja 5 titluri ATP, toate pe hard și este genul de jucător care într-o bună zi poate învinge pe absolut oricine. Aici a trecut de Ruusuvuori, Carreno Busta și Kyrgios, evoluând din ce în ce mai bine . 

Francisco Cerundolo face turneul carierei și a ajuns pentru prima dată în carieră în sferturile unui turneu Masters. Obișnuit mai mult cu zgura, Cerundolo a beneficiat de un traseu destul de lejer plecând totuși cu șansa a doua în toate meciurile disputate. 

Sinner este net superior la toate capitolele și nu cred că va avea probleme. În ciuda parcursului de aici, Cerundolo rămâne un jucător modest, obișnuit mai mult cu turneele Challenger, cu înfrângeri în acest an la Shang, Tabilo sau Rodriguez Taverna. Merg cu încredere pe 2-0 scurt pentru Sinner la o cotă între 1.50 - 1.60. 


FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC

‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jannik Sinner vs Francisco Cerundolo
Pronostic:
Jannik Sinner 2-0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro