Ponturi Pariuri Fotbal Perth Glory vs Newcastle Jets

Superbet

Perth Glory și Newcastle Jets se întâlnesc astăzi, de la ora 13:40, într-o restanță din runda cu numărul 11 a primei ligi din Australia. 

Perth Glory, în actuala organizare, a primit licența pentru NSL în anul 1995. Are în palmares 4 titluri de campioană, ultimul cucerit chiar în 2019. Echipa este condusă în acest moment de un interimar, fostul mijlocaș Ruben Zadkovich, în vârstă de doar 35 de ani. El are la dispoziție un lot cotat la aproape 10 milioane de euro, cu ceva nume trecute și prin ligile din Europa. Cel mai sonor este cel al lui Daniel Sturridge. Fostul star al lui Liverpool are însă o situație incertă. Nu a fost nici pe bancă în ultimele meciuri, din cauza unor probleme medicale. Perth Glory este ultima în clasamentul din A-League, cu 13 puncte obținute în 17 runde.

cota2.ro

Newcastle Jets este un club înființat în anul 2000, cu un singur titlu de campioană în palmares, obținut în anul 2008. A fost aproape și în 2018, terminând pe locul secund. Clasarea din acest moment, locul 8, cu 15 puncte, este în conformitate cu cea din ultimele sezoane, încheiate pe 8, respectiv 7. Lotul cotat la 6.73 milioane de euro este pregătit de Arthur Papas. Golgeterul echipei este internaționalul georgian Beka Mikeltadze, autor a 9 goluri în 15 apariții. 

44 de RON bonus Fără Depunere la pariuri sportive AICI

Cel mai recent meci direct, disputat în iunie 2021, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 7 înfruntări directe au fost GG

• Newcastle Jets are al doilea cel mai bun atac din campionat, 30 de goluri înscrise

• Newcastle Jets are vulnerabilități mari în defensivă, a doua cea mai slabă din competiție, 28 de goluri încasate

• Perth Glory a primit 4 goluri în ultimul meci disputat în campionat, eșecul 1-4 cu Brisbane Roar

• 15.65 ocazii de gol/meci și-a creat Newcastle Jets în acest sezon, cea mai ridicată medie din campionat. E prima și în ierarhia șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 5.35 execuții cadrate.

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.65.

INTRĂ ÎN GRUPUL DE PARIURI PRIN MESAGERIE INSTANT

Voi juca acest bilet combinat în cadrul renumitului proiect PIRAMIDA la Treapta 1. Toate pariurile din cardul proiectelor pe care le joc sunt postate în grupul GRATUIT de mesagerie instant, pe Telegram.

TELEGRAM este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu whatsapp, care permite trimiterea de notificări instant de îndată ce se postează un pariu, lucru esențial mai ales în cazul pariurilor LIVE.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Perth Glory vs Newcastle Jets
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro