Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Hubert Hurkacz

BETANO

Daniil Medvedev și Hubert Hurkacz se luptă pentru un loc in semifinalele turneului ATP de la Miami, într-o partidă în care așteptăm mulți ași. 


cota2.ro

După eliminarea surprinzătoare de la Indian Wells, când a pierdut cu Monfils din postura de lider mondial, Medvedev este văzut drept mare favorit aici la Miami. Suprafața este ceva mai rapidă, astfel că rusul își poate pune in valoare mult mai bine înălțimea și poate finaliza multe puncte rapid. Până acum Daniil nu a pierdut niciun set și a trimis 14 asi cu Martinez , 8 cu Brooksby și 4 in primul tur cu Murray. 


Hubert Hurkacz se menține în top 10 mondial și asta în primul rând grație unui an 2021 foarte bun, în care a reușit să învingă toți marii jucători ai lumii. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit și a fost foarte precis la acest capitol în primele 3 tururi, reușind nu mai puțin de 50 ași în meciurile cu Rinderknech, Karatsev și Harris. 


Cei doi jucători s-au întâlnit de 3 ori anul trecut și de fiecare dată au fost meciuri lungi, extrem de spectaculoase și cu mulți ași. Au fost 23 la Wimbledon, 32 la Toronto și 27 la Torino, de fiecare dată cu set decisiv. Linia de 16.5 ași fixată de Betano îmi pare ușor de depășit.  Se poate încerca și un over la numărul de game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 16.5 ași
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro