Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Miomir Kecmanovic

Superbet

Carlos Alcaraz este fără îndoială jucătorul care va domina circuitul masculin în viitorul apropiat, fiind la doar 18 ani văzut drept noul Rafael Nadal. Deși inițial era specialist pe zgură, Alcaraz a progresat enorm și pe hard, fiind proaspăt finalist la Indian Wells acolo unde a pierdut în decisiv cu idolul său. Tânărul spaniol are doar două înfrângeri în 19 partide disputate în acest an și vine după o victorie entuziasmantă cu Tsitsipas. 


cota2.ro

Miomir Kecmanovic face un turneu foarte bun și se află ca și oponentul său pe un puternic trend ascendent . Sârbul a trecut în ultima lună de jucători de top, pe lista victimelor fiind Berrettini, Auger Aliassime, Korda sau Taylor Fritz. 


Alcaraz este favorit clar, însă nu cred că Kecmanovic va fi o victimă sigură. Merg pe un meci bun făcut de jucătorul sârb și pe un număr de peste 19.5 game-uri în meci, pariu care poate fi câștigător din 2 seturi. 


FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC

‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Miomir Kecmanovic
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.20
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro