Ponturi Pariuri Fotbal Wolfsburg vs Arsenal

Superbet

VfL Wolfsburg și Arsenal Londra dispută astăzi, de la ora 19:45, returul sfertului de finală din Liga Campionilor la fotbal feminin. 

Wolfsburg, în actuala formă, există din anul 2003. Este unul dintre cluburile bogate ale fotbalului feminin european, cu un palmares impresionant în scurta perioadă de existență. A cucerit de două ori trofeul Ligii Campionilor, în 2013 și 2014. A câștigat de 6 ori Bundesliga și 8 are Cupe ale Germaniei. Lotul este un mixt între jucătoare de prima reprezentativă a Germaniei și nume sonore din reprezentativele Olandei, Suediei, Poloniei sau Islandei. Wolsfburg a avut emoții în grupa A din Champions League în acest sezon. A câștigat-o în cele din urmă, dar a încheiat la egalitate de puncte, 11, cu Juventus și Chelsea. Situația este excelentă și în campionat, lider după primele 18 etape, cu un punct avans față de Bayern. VfL este calificată și în semifinalele Cupei. 

cota2.ro

Arsenal este cel mai titrat club din fotbalul feminin englez, dar asta nu este tocmai un motiv de laudă. Nivelul competiției interne a fost unul scăzut până în ultimii ani, când investițiile au început să crească și în acest sector. În acest moment, din lotul condus de Jonas Eidevall fac parte doar 7 sportive din Anglia, în rest fotbaliste adunate din toate colțurile planetei. Grupa „tunară” e pe locul secund în campionat, la un punct în spatele lui Chelsea. A depășit grupa de Liga Campionilor cu ceva noroc. A încheiat la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund Hoffenheim, dar a mers mai departe datorită rezultatelor din meciurile directe (4-0 și 1-4). 

44 de RON bonus Fără Depunere la pariuri sportive AICI

Wolsfburg și Arsenal au remizat în manșa tur, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• înaintea disputei de săptămâna trecută, Wolsfburg câștigase toate cele 4 meciuri directe contra lui Arsenal

• Arsenal a fost spulberată la precedenta deplasare în Germania, în urmă cu 3 luni jumătate, 1-4 contra lui Hoffenheim

• Wolsfburg a câștigat categoric ultimul meci disputat acasă contra unei formații din Anglia, 4-0 cu Chelsea, în grupele actualei ediții

• 21 de ocazii de gol și 8 șuturi pe spațiul porții a avut Wolsfburg în meciul cu Chelsea din grupă

• Wolfsburg a câștigat ultimele 7 meciuri meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. Golaverajul în acest interval este 30-3

• Arsenal nu se descurcă foarte bine în deplasări. A câștigat doar 2 din ultimele 6.

Pe Superbet, casa de pariuri online numărul 1 din România, cota pentru Wolfsburg merge mai departe este @1.60. 

INTRĂ ÎN GRUPUL DE PARIURI PRIN MESAGERIE INSTANT

Voi juca acest bilet combinat în cadrul renumitului proiect PIRAMIDA la Treapta 1. Toate pariurile din cardul proiectelor pe care le joc sunt postate în grupul GRATUIT de mesagerie instant, pe Telegram.

TELEGRAM este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu whatsapp, care permite trimiterea de notificări instant de îndată ce se postează un pariu, lucru esențial mai ales în cazul pariurilor LIVE.

Click AICI pentru acces în grupul FREE de pariuri

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wolfsburg vs Arsenal
Pronostic:
Wolfsburg se califică
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro