Ponturi Pariuri Tenis Francisco Cerundolo vs Casper Ruud

Superbet

50 de RON FREEBET + 199 rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet prin acest LINK!!!

Francisco Cerundolo este marea surpriză a turneului de la MIAMI, fiind pentru prima dată în carieră într-o semifinală de turneu Masters. Obișnuit în special cu turneele de nivel inferior, Challenger ori ITF, argentinianul clasat pe locul 103 ATP a avut un noroc incredibil, atât Opelka cât și Sinner fiind nevoiți să se retragă din cauza problemelor fizice. Au fost totuși victorii cu Griekspoor, Monfils sau Tiafoe, de fiecare dată din postura de outsider. 

Casper Ruud este unul dintre jucătorii din noua generație cu performanțe solide încă din tinerețe. La doar 23 ani, norvegianul are deja 7 titluri în carieră și este o prezență constantă în top 10. Aici a trecut de Laaksonen, Bublik, Norrie și Zverev, având un traseu clar mai greu decât oponentul său.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător serios, un zgurist la origine, care poate contracara fără probleme jocul lui Cerundolo. Norvegianul este genul de jucător care nu este deranjat de schimburile lungi, nu oferă puncte ușoare și cred că se va impune fără mari probleme. Până la urmă Cerundolo este un jucător care anul acesta a pierdut cu Shang sau Tabilo în minim de seturi. Pentru siguranță mergem pe sub 21.5 game-uri - 1.70 la Superbet. 

FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC

‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Francisco Cerundolo vs Casper Ruud
Pronostic:
Sub 21.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro