Ponturi Pariuri Fotbal Almere vs Excelsior

Superbet

Almere și Excelsior se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 33 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. 

Almere este un club care se confundă cu fotbalul spectacol din liga secundă olandeză. După 7 sezoane încheiate în prima jumătate a clasamentului, anul trecut fiind chiar aproape de promovare, poziția a 4-a, formația antrenată de Alex Pastoor are un an sub așteptări. A petrecut multă vreme în subsol, dar luna martie a fost una excelentă, 4 victorii consecutive, care au dus formația pe locul 13. Lotul este unul tânăr, cu o medie de vârstă de 23.7 ani, cotat la 6.60 milioane de euro. 

cota2.ro

Excelsior, al treilea club al orașului Rotterdam, a stat mereu în umbra rivalelor Feyenoord și Sparta. Cele mai importante performanțe din istorie au fost aparițiile în Eredivisie. Ultima dată a evoluat pe prima scenă în sezonul 2018/2019. Acum, trupa pregătită de Marinus Dijkhuizen forțează revenirea. Este pe locul 3, unul de baraj, cu 62 de puncte. Distanța până la poziția secundă este mică, doar două lungimi. Dacă aminteam de tinerețea celor de la Almere, în cazul lui Excelsior lucrurile stau și mai bine din acest punct de vedere, o medie de 21.9 ani. Asta aduce mult elan ofensiv, dar și vulnerabilități defensive. 

50 de RON FREEBET + 199 rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe Superbet prin acest LINK!!!

Meciul direct jucat între Almere și Excelsior în turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 4-4. Alte informații și statistici interesante: 

• 17-19, în favoarea lui Almere, a fost raportul ocaziilor de gol în partida din turul campionatului

• Excelsior are cel mai bun atac din Eerste Divisie, 73 de goluri înscrise

• Almere are a 4-a cea mai slabă defensivă din campionat, 58 de goluri încasate

• 3.6 goluri este media în meciurile lui Excelsior. Și în cazul lui Almere este una ridicată, 3.3 reușite/partidă

• Excelsior este cea mai eficientă formație din Eerste Divisie. 25% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri. Almere e și ea în prima jumătate la acest aspect, cu un procentaj de 18%

• Excelsior dă golgeterul campionatului. Thijs Dallinga, un atacant olandez în vârstă de 21 de ani, a marcat 31 de goluri și a oferit 8 pase decisive în primele 32 de runde. 

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează și peste 2.5 goluri (GG3+) în Almere - Excelsior este @1.80. 

INTRĂ ÎN GRUPUL DE PARIURI PRIN MESAGERIE INSTANT

Voi juca acest bilet combinat în cadrul renumitului proiect PIRAMIDA la Treapta 2. Toate pariurile din cardul proiectelor pe care le joc sunt postate în grupul GRATUIT de mesagerie instant, pe Telegram.

TELEGRAM este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu whatsapp, care permite trimiterea de notificări instant de îndată ce se postează un pariu, lucru esențial mai ales în cazul pariurilor LIVE.

Click AICI pentru acces în grupul FREE de pariuri


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Almere vs Excelsior
Pronostic:
GG3+
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro