Ponturi Pariuri Tenis Leandro Riedi vs Pierre-Hugues Herbert

Superbet

În semifinalele turneului Challenger de la Lugano, avem meciul dintre reprezentatul gazdelor Leandro Riedi și Pierre-Hugues Herbert, un jucător mult mai experimentat. 


cota2.ro

Leandro Riedi este un tânăr de 20 ani, clasat pe locul 590 ATP. Acesta este un obișnuit al turneelor ITF și Challenger, acolo unde obține rezultate in general bune, nivelul fiind însă destul de scăzut. În primul tur aici, Riedi a trecut de principalul favorit, Maxime Cressy, aceasta fiind cea mai importantă victorie din cariera sa de până acum. 


Pierre Hugues Herbert era văzut de mulți drept o mare speranță a tenisului mondial. Ajuns la 31 ani el nu a confirmat însă niciodată cu adevărat în proba de simplu, fiind un jucător mult mai bun la dublu, prezent constant în top 10 mondial și câștigător a 5 turnee de mare șlem. Chiar și așa, Herbert are in cariera sa de simplu victorii la jucători mari precum Medvedev, Tsitsipas ori Thiem, toate obținute pe acest tip de suprafață - hard indoor. 


Herbert joacă bine in sală, suprafață care îi permite să își pună în valoare serviciul foarte bun. Aici a trecut de Horansky, Van Rijthoven și Marius Copil oferind foarte puține mingii de break. Riedi nu a făcut încă trecerea la nivelul superior al tenisului și cred că experiența superioară își va spune cuvântul. Merg pe victoria lui Herbert. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leandro Riedi vs Pierre-Hugues Herbert
Pronostic:
Victorie P.H. Herbert
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro