Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Casper Ruud

Superbet

Finala turneului Masters de la Miami aduce în față în față doi jucători din noua generație, care probabil vor domina tenisul mondial în următorii ani.

Carlos Alcaraz este fără îndoială noua minune din tenisul masculin, la doar 18 ani reușind deja să câștige două titluri ATP și să fie un nume de temut în circuit. Văzut de toți specialiștii drept noul Rafael Nadal, Carlos a impresionat inițial pe zgură, însă evoluțiile de la ultimele turnee pe hard arată complexitatea acestui jucător. 

cota2.ro

Spaniolul are doar 2 înfrângeri în ultimele 25 partide disputate, cu Nadal în finală la Indian Wells când a dominat meciul și cu Berrettini la US Open în tiebreakul setului decisiv. Aici a trecut în ordine de Fucsovics, Cilic, Tsitsipas, Kecmanovic și Hurkacz, pierzând un singur set. 

Casper Ruud este asemenea oponentului său un jucător pe un puternic trend ascendent acumulând deja 7 titluri ATP până la vârsta de 23 ani și fiind o prezență constantă în top 10. Casper este genul de jucător care preferă schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Aici a avut un parcurs mai ușor decât adversarul său, reușind totuși victorii cu Norrie și mai ales Zverev. 

Deși multă lume merge "all in' pe Alcaraz eu am ales un pronostic special de la Betano, cu șanse mari de reușită. Atât Alcaraz cât și Ruud sunt doi "zguristi" la origine, jucători foarte buni la retur care nu cedează punctele ușor indiferent de scor. În meciurile lor se servesc de obicei destul de puțini ași, fiind mai degrabă jucători care construiesc punctele. Ei s-au întâlnit o singură dată, anul trecut la Marbella, într-o partidă cu doar 2 ași. Limita de 8.5 ași oferită de Betano îmi pare greu de depășit. 

FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC

‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carlos Alcaraz vs Casper Ruud
Pronostic:
Sub 8.5 ași
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro