Ponturi Pariuri Tenis Coco Vandeweghe vs Gabriela Talabă Lee

BETFAIR SPORTSBOOK

O altă partidă care mi-a atras atenția este cea din ultimul tur al calificărilor de la turneul de zgură WTA Charleston, între Coco Vandeweghe și Gabriela Talabă Lee. 


cota2.ro

Fostă semifinalistă de turneu de mare șlem și o prezență constantă în top 10 WTA in urmă cu 3-4 ani, Coco Vandeweghe a ajuns până pe locul 167 WTA, fiind nevoită să joace calificări la majoritatea turneelor. Ajunsă la 30 ani, Coco nu și-a atins niciodată potențialul maxim la senioare, având doar 2 titluri WTA câștigate, extrem de puțin pentru o fostă campioană la junioare. Totuși, ea dă semne de revenire în acest început de an, reușind o semifinală la turneul ITF de la Bendigo. 


Gabriela Talabă Lee este o jucătoare de 26 ani din România, mai puțin cunoscută publicului larg. Ea nu a intrat niciodată în primele 200 de jucătoare ale lumii și joacă în special în turnee modeste, de nivel ITF, acolo unde are rezultate medii. În meciurile cu jucătoare mai bine cotate, Gabriela a pierdut în general destul de ușor, în ultimele meciuri cu Rakhimova ori Udvardy câștigând maxim 5 game-uri. 


Coco Vandeweghe a suferit mult în ultimii ani din cauza accidentărilor, însă rămâne o jucătoare de top care pe zgură are victorii cu Halep, Kontaveit ori Stephens. Cred că experiența își va spune cuvântul și vom asista la o victorie scurtă cu 2-0.  

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Coco Vandeweghe vs Gabriela Talabă Lee
Pronostic:
Coco Vandeweghe 2-0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro