Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.15

BETANO

FCSB - Universitatea Craiova

Partida de pe Arena Nationala se anunta una extrem de interesanta deoarece vorbim de un meci extrem de tare. FCSB e la doar 5 puncte de CFR Cluj in timp ce Universitatea Craiova are sanse extrem de mici pentru a se implica din nou in lupta pentru trofeu. In ultimele doua meciuri directe s-au marcat cate 5 goluri, de fiecare daca cu FCSB reusind sa inscrie de minim 3 ori. Astept si astazi un meci cu foarte multe goluri, mai ales ca vorbim de doua echipe cu probleme in defensiva, dar cu o ofensiva foarte buna.

cota2.ro

DESCHIDE AICI CONT LA BETANO IN PROFITA DE UN BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE + UN FREE BET DE 500 RON

West Ham - Everton FC

Pe ”Olympic Stadium” din Londra, West Ham si Everton promit reusite in aceasta dupa amiaza. Spun asta pentru ca vorbim de West Ham, una dintre cele mai ofensive echipe din Premier League si un Everton care trage tare sa evite retrogradarea. In ciuda faptului ca oaspetii au o echipa extrem de buna, extrem de interesanta, insa rezultatele nu sunt cele dorite. Un nou esec pentru acestia nu ar pica deloc bine, iar azi ma astept sa puna probleme si pe plan ofensiv.

UC Sampdoria - AS Roma

In Serie A, de la ora 19:00, Sampdoria primeste vizita celor de la AS Roma intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 31. Samdoria nu sta extraordinar, avand doar 7 puncte avans fata de locurile retrogradabile, in timp ce AS Roma se lupta cu Lazio, Atalanta si Fiorentina pentru locurile de Europa League si Conference League. Ambele echioe au medii mari de goluri in ceea ce priveste meciurile de pe teren propriu, respectiv deplasare, drept urmare, ma astept chiar la gol in ambele porti in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Universitatea Craiova
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.75
West Ham vs Everton FC
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.55
UC Sampdoria vs AS Roma
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.53
Cota finala: 4.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro