Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs FC Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

FC Barcelona și FC Sevilla se întâlnesc duminică, de la ora 22:00, în derby-ul rundei cu numărul 30 din La Liga. 

FC Barcelona a renăscut odată cu instalarea lui Xavi Hernandez pe banca tehnică. Catalanii sunt acum pe locul 4 în La Liga, cu 54 de puncte, dar pot ajunge pe poziția secundă dacă își câștigă restanțele. Au ajuns și în sferturile de finală din Europa League, fiind cotați cu prima șansă la cucerirea trofeului. Un alt motiv al formei excelente îl reprezintă campania inspirată de transferuri. În fruntea listei trebuie trecut Pierre-Emerick Aubameyang. Atacantul gabonez a fost adus gratis de la Arsenal și a înscris deja 9 goluri. 

cota2.ro

La un moment dat, FC Sevilla părea capabilă să țină pasul cu Real Madrid în lupta pentru titlu. Rezultatele din anul 2022 au frânt visul formației andaluze. Ocupă în acest moment locul secund, cu 57 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului. Julen Lopetegui are probleme serioase de lot înaintea disputei de pe Camp Nou: Papu Gomes, Reges și Suso sunt accidentați, în timp ce Acuna, Delaney, Mir, Rekik și Diego Carlos sunt incerți. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Barcelona a câștigat ultimul meci direct disputat pe teren propriu contra celor de la Sevilla, în semifinalele ediției trecute din Cupa Regelui, scor 2-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 56 de goluri a înscris Barcelona în acest sezon, a doua ofensivă din La Liga, după cea a liderului Real Madrid 

• 5 victorii consecutive are Barcelona în campionat. Precedentele două au venit cu același scor: 4-0 cu Osasuna, 4-0 cu Real Madrid 

• 7 goluri în 7 meciuri are Pierre-Emerick Aubameyang în acest sezon de La Liga

• Aubameyang a înscris o dublă runda trecută, în derby-ul cu Real Madrid și a stabilit mai multe recorduri: a devenit primul fotbalist al Barcelonei din acest secol care participă direct la 3 goluri la debutul în El Claisco, a devenit primul fotbalist din acest secol care înscrie în 5 meciuri consecutive contra Realului (celelalte 4 în tricoul lui Dortmund)

• 20 de ocazii de gol și-a creat Aubameyang în cele 7 meciuri de campionat jucate în tricoul Barcelonei 

• Aubameyang are o eficiență remarcabilă, marcând cele 7 goluri din 13 șuturi trimise pe spațiul porților adverse.

Am pregătit o cotă de 2.30 pentru acest meci, disponibilă în Betfair Exchange, pe care o puteți consulta în episodul 88 al emisiunii BURSA PARIURILOR 👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Barcelona vs FC Sevilla
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro