Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Inter

BETFAIR EXCHANGE

Juventus Torino și Inter Milano se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în „Derby d'Italia”, cel mai tare meci al rundei cu numărul 31 din Serie A. 

Juventus este cea mai în formă formație din Serie A. A revenit tare pe turnantă după un start dezastruos de sezon, are 4 victorii consecutive, iar acum ocupă poziția a 4-a, fiind în control asupra luptei pentru locurile de Champions League. Massimiliano Allegri a reușit acest lucru în special datorită unei organizări de joc ireproșabile. Antrenorul italian este fericit din acest sens, având la dispoziție toți oamenii importanți din compartimentul defensiv. Singurii absenți de marcă sunt Federico Kiesa și Weston McKennie, ambii cu accidentări de durată. 

cota2.ro

Inter, campioana en-titre, părea stăpână pe situație și în actuala stagiune. Pașii greșiți din ultima lună au adus-o într-o postură ingrată, doar locul 3, la 6 punctele în spatele marii rivale AC Milan. Eliminați deja din Liga Campionilor, elevii lui Simone Inzaghi se pot concentra acum pe ultimul obiectiv, Scudetto. Antrenorul oaspeților de astăzi nu are niciun fotbalist indisponibil. 

PARIU Gratuit Fără Depunere pe acest meci pentru toți clienții Betfair! Click aici pentru revendicare!

În partida din turul campionatului, Inter și Juventus au remizat, scor 1-1. Alte informații și statistici relevante:

• 1-1 a fost și rezultatul după 90 de minute în Supercupa Italiei, disputată în luna ianuarie a acestui an, și câștigată de Inter după reprizele adiționale

• în 6 din ultimele 7 meciuri directe disputate pe terenul lui Juventus s-au marcat sub 2.5 goluri

• în niciunul dintre precedentele 6 meciuri disputate de Inter pe teren străin nu s-au marcat mai mult de 2 goluri

• doar în 9 din cele 30 de meciuri disputate de Juventus în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri. Disputele torinezilor au o medie scăzută de goluri, 2.4 reușite

• Juventus are a doua cea mai ermetică defensivă din Serie A. Adversarele au expediat doar 90 de șuturi pe spațiul porții torinezilor în primele 30 de puncte. Inter e și ea în top la acest aspect, 97 de execuții permise. 


Am pregătit o cotă de 2.10 pentru acest meci, disponibilă în Betfair Exchange, pe care o puteți consulta în episodul 88 al emisiunii BURSA PARIURILOR 👇



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Inter
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro