Ponturi Pariuri Fotbal Rangers vs Celtic

BETFAIR EXCHANGE

Rangers și Celtic se înfruntă astăzi, de la ora 14:00, în derby-ul rundei cu numărul 32 din Premiership, primul eșalon fotbalistic al Scoției. 

Campioana en-titre Rangers a suferit un șoc la jumătatea sezonului, când managerul Steven Gerrard a ales să facă pasul spre Premier League, la Aston Villa. În locul lui a fost instalat Giovanni van Bronckhorst. Tranziția a fost una destul de reușită, soldată cu o calificare în sferturile de finală din Europa League. Lupta la titlu este incitantă. Cu două etape înaintea finalului sezonului regular, Rangers este pe locul secund, la 3 puncte în spatele marii rivale Celtic. Antrenorul olandez a recuperat o parte dintre fotbaliștii indisponibili, dar nu se poate baza nici acum pe Ianis Hagi, operat la genunchi, și pe Alfredo Morelos, cu probleme musculare. 

cota2.ro

Celtic nu a acceptat întreruperea supremației și a efectuat schimbări masive la nivel de lot în ultimele perioade de transferuri. A mutat și pe banca tehnică. Aducerea lui Ange Postecoglou se dovedește una inspirată. Oaspeții de astăzi conduc clasamentul, cu doar 3 înfrângeri suferite în 31 de runde, având cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din competiție. Și Postecoglou va fi nevoit să improvizeze. Nu îi poate folosi astăzi pe James Forrest, Kyogo Furuhashi și Tom Rogic.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Rangers și Celtic și-au împărțit victoriile în cele două meciuri directe disputate în acest sezon. Alte informații relevante înainte de „Old Firm”:

• 3 din ultimele 5 meciuri disputate de Rangers pe teren propriu s-au încheiat la egalitate

• 7 remize are Rangers în cele 31 de etape disputate în acest sezon

• Celtic are cel mai bun atac din campionat, 69 de goluri marcate. Rangers o urmează îndeaproape, 62 de reușite

• Celtic conduce și ierarhia posesiei din actuala stagiune, cu o medie de 70.4%. Rangers este pe locul secund, 64.3%

• Celtic conduce și clasamentul ocaziilor de gol, cu o medie de 20.71/partidă. Rangers îi suflă în ceafă, 19.52 oportunități/meci

• 100 de rezultate de egalitate au fost înregistrate în istoria derby-urilor „Old Firm”, 88 dintre ele campionat. 

Am pregătit o cotă de 3.45 pentru acest meci, disponibilă în Betfair Exchange, pe care o puteți consulta în episodul 88 al emisiunii BURSA PARIURILOR 👇



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Rangers vs Celtic
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
3.45
Cota finala: 3.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro