Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Davidovich Fokina vs Federico Coria

Superbet

Alejandro Davidovich Fokina și Federico Coria se întâlnesc în cel mai echilibrat meci al zilei de la turneul ATP de la Marrakech. 


cota2.ro

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 45 ATP, jucător care și-a axat scurta sa carieră de până acum pe zgură. Aici Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Forma sa din ultimul timp pe hard a fost slabă, însă așa cum spuneam, spaniolul este mult mai bun pe zgură.


Argentinianul Federico Coria a ajuns la 30 ani și se află pe locul 60 ATP. Asemenea adversarului său, Federico este un jucător care evoluează în special pe zgură, acolo unde are rezultate bune. Anul acesta are sferturi de finală la Buenos-Aires și la Rio de Janeiro, iar în ultima partidă jucată a pierdut cu Hanfmann în primul tur la Santiago după un meci foarte lung.


Se întâlnesc doi jucători cu un stil de joc asemănător, care se vor impune greu unul în fața celuilalt. Merg pe o o partidă echilibrată cu cel puțin 22 game -uri . Pronosticul poate fi câștigător și în 2 seturi. 


FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC

‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alejandro Davidovich Fokina vs Federico Coria
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro