Ponturi Pariuri Fotbal Sepis OSK vs Academica Clinceni

Superbet

Sepsi Sfântu Gheorghe și Academica Clinceni se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 3 a play-out-ului Ligii 1.

Sepsi are obiectiv calificarea în preliminariile Conference League, iar pentru asta merge la două capete. Este calificată în semifinalele Cupei României, dar țintește și unul dintre primele două locuri din play-out. Momentan ocupă poziția a 4-a, dar cele 3 puncte pe care foarte probabil le va obține astăzi, va duce formația antrenată de Cristiano Bergodi la 27 de puncte, două sub Rapid și FC Botoșani. Covăsnenii au aproape întreg lotul la dispoziție și vor miza pe un număr important de fani. Va fi primul meci în care liniile de transport public vor lega noul stadion de centrul orașului Sf. Gheorghe. 

cota2.ro

Academica Clinceni este deja retrogradată în liga secundă. Nu a reușit să intre în insolvență, iar datoriile imense o împiedică să obțină licența pentru următoarea ediție de Liga 1. Aceleași restanțe financiare au dus la două depunctări succesive și la pierderea tuturor oamenilor de bază. În acest moment, echipa este una încropită, plină de puști lipsiți de experiență. Clubul ilfovean este penultimul în play-out, rămas cu doar 3 puncte. 

50 de RON FREEBET Fără Depunere la pariuri sportive pe Superbet Online AICI

Sepsi a câștigat ambele meciuri directe din sezonul regular, cu același scor 2-0, în condițiile în care Academica avea atunci un lot decent. Alte informații și statistici interesante: 

• Sepsi a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu

• în toate cele 4 victorii, Sepsi a marcat cel puțin două goluri

• Academica Clinceni a primit gol în toate meciurile disputate în anul 2022

• Clinceniul a încasat 64 de goluri în cele 30 de partide din sezonul regular, a doua cea mai slabă defensivă din campionat, după cea a lui Dinamo

• în urmă cu o lună și jumătate, Clinceni suferea cel mai drastic eșec din istoria clubului, 2-8 contra Farului

• 19 lovituri de la colțul terenului au fost acordate în meciurile directe din sezonul regular

• Sepsi are o statistică incredibilă în play-out, 22 de cornere obținute în primele două runde: 11 cu Dinamo și 11 cu Mioveni.

Pe Superbet, cota pentru pariul combinat peste 1.5 goluri și peste 6.5 cornere în Sepsi - Clinceni este @1.60. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepis OSK vs Academica Clinceni
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & Peste 6.5 cornere
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro