Ponturi Pariuri Tenis Xinyu Wang vs Irina Begu

BETANO

Ultimul meci al zilei de la turneul WTA Charleston, aduce față în față pe Irina Begu și chinezoaica Xinyu Wang. 


cota2.ro

Wang este o jucătoare din China de 20 ani clasată pe locul 88 WTA. La 1.82 înălțime ea se bazează mult pe serviciu, oferind de regulă puține șanse de break adversarelor. Spre exemplu, în ultima partidă disputată împotriva Aliaksandrei Sasnovich la Miami, în tot meciul a existat o singură șansă de break. Marea problemă a asiaticei o reprezintă însă inconstanța, ea trecând ușor de la meciuri bune precum victoriile cu Ema Răducanu ori Brengle, la înfrângeri cu sportive modeste precum Snigur. 


De cealaltă parte, Irina Begu vine după un turneu bun la Miami, în care a trecut de liderul mondial Sabalenka, dar s-a oprit în turul 3 în fața aceleași Sasnovich. Asemenea adversarei sale, Irina este extrem de inconstantă atât în rezultate cât și în joc, având fluctuații mari în timpul meciurilor. Acest lucru duce de regulă la meciuri lungi, în 5 din ultimele 7 partide disputate de româncă fiind nevoie de set decisiv. 


Chiar dacă Begu este favorită, mă aștept la un meci echilibrat, Wang fiind o sportivă greu de învins indiferent de suprafață. Mă aștept ca cele două sportive să își fructifice destul de bine serviciul și să avem un meci cu cel puțin 21 game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Xinyu Wang vs Irina Begu
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 5.04
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro