Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

Crystal Palace - Arsenal Londra este meciul care închide etapa cu numărul 31 din Premier League, astăzi, de la ora 22:00. 

Crystal Palace este la al 9-lea sezon consecutiv în Premier League. De fiecare dată a încheiat în partea a doua a clasamentului, având pe bancă manageri experimentați, adepți ai unui fotbal pur britanic, precum Sam Allardyce sau Roy Hodgson. În vară, conducerea a riscat și l-a instalat pe Patrick Vieira, iar fanii fotbalului din Insulă vedeau formația ca și retrogradată. Lotul bun și mutările inspirate, Odsonne Edouard sau Conor Gallagher, au dus formația într-o poziție sigură, pe 12, departe de zona retrogradării. Vieira are ceva probleme de efectiv, în fruntea listei fiind vedeta Zaha. 

cota2.ro

Arsenal e în pole-position pentru un loc în top 4 și pentru revenirea în grupele Ligii Campionilor. „Tunarii” și-au recuperat și aura cu care ne obișnuiseră în era Wenger. Au cea mai tânără echipă din Premier League, iar jocul arată din ce în ce mai bine. În acest moment, trupa antrenată de Mikel Arteta ocupă poziția a 5-a, cu 54 de puncte, la egalitate cu Tottenham, echipa din față. Arsenal are două meciuri mai puțin disputate. Una dintre vulnerabilitățile formației o reprezintă eliminările, 5 la număr în acest sezon. Acest lucru ar putea fi pus pe seama elanului tineresc, doar că cel mai sancționat fotbalist este Granit Xhaka, elvețianul în vârstă de 29 de ani. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de RON bonus din partea casei

Arsenal și Crystal Palace au remizat în meciul tur, scor 2-2. Granit Xhaka nu a fost pe teren. Alte informații și statistici relevante: 

• 6 cartonașe galbene și unul roșu a primit Granit Xhaka în cele 17 apariții stagionale

• din momentul transferului la Arsenal, Xhaka a văzut 4 cartonașe roșii directe doar în Premier League

• 48 de cartonașe galbene a primit Xhaka în carieră, doar în Premier League

• 19 faulturi a comis Granit Xhaka în actuala stagiune

• Xhaka este departe de restul colegilor în materie de avertismente. Niciun alt fotbalist al lui Arsenal nu a văzut mai mult de 4 galbene în acest sezon

• 45 de cartonașe galbene și 5 eliminări sunt în contul lui Arsenal în campionat. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Granit Xhaka primește un cartonaș este crescută la @3.00.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Crystal Palace vs Arsenal
Pronostic:
Xhaka primește un cartonaș
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro