Ponturi Pariuri Tenis Elena Gabriela Ruse vs Hailey Baptiste

Superbet

Elena - Gabriela Ruse și Hailey Baptiste se întâlnesc în turul 1 al turneului WTA Charleston, într-o partidă în care jucătoarea din România este mare favorită. 


cota2.ro

Ruse se află fără îndoială în cea mai bună formă a carierei, ajunsă pe locul 55 WTA și cu victorii în ultima lună la jucătoare de top precum Badosa, Tomljanovic sau Paolini.

Anul trecut Ruse a câștigat și primul turneu din carieră, la Hamburg, pe o suprafață asemănătoare celei de aici, astfel putem spune că suprafața o avantajează pe jucătoarea noastră.


Am văzut-o pe Hailey Baptiste in meciul cu Irina Begu de la Miami și chiar dacă a câștigat un set mi s-a părut o jucătoare modestă. Jucătoarea din SUA se bazează mult pe serviciu și încearcă să finalizeze repede punctele, fiind destul de greoaie in schimburile lungi. 

Hailey are o singură victorie în ultimele 5 meciuri disputate, în 3 seturi cu modesta Portillo Ramirez și a acuzat probleme fizice în ultimul set al meciului cu Begu 



Încrederea Gabrielei Ruse este la cote maxime, mai ales după ce a fost desemnată racheta nr.1 a României pentru partida de FED Cup cu Polonia. Acesta este ultimul test înaintea acestui baraj, astfel că jucătoarea noastră trebuie sa capete un ritm bun de joc. Suprafața este lentă, astfel că Baptiste va fi nevoită să joace multe schimburi lungi, lucru care o va epuiza. Toate argumentele sunt în sprijinul unei victorii cu 2-0 a Gabrielei Ruse. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elena Gabriela Ruse vs Hailey Baptiste
Pronostic:
Elena Gabriela Ruse 2-0
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro