Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Atletico Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester City și Atletico Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în turul sfertului de finală din Liga Campionilor.

Pep Guardiola caută deja de 6 ani triumful în Liga Campionilor cu Manchester City. Cotată de fiecare dată printre favorite, campioana Angliei n-a reușit mai mult de o finală, cea de sezonul trecut, pierdută în fața lui Chelsea. „Cetățenii” au defilat până în acest punct, câștigând grupa A, una din care au mai făcut parte PSG, RB Leipzig și Club Brugge, apoi au trecut de Sporting, cu 5-0 la general. City este implicată și în lupta pentru titlu în Premier League, un punct avans față de Liverpool, dar cu siguranță prioritatea managerului spaniol este Champions League. Guardiola are un singur fotbalist de bază indisponibil, fundașul central Ruben Dias. 

cota2.ro

Atletico Madrid a avut o prima parte chinuită de sezon, dar Diego Simeone a redresat situația. Campioana Spaniei a urcat în top 4 în La Liga, cu 57 de puncte, la egalitate cu Barcelona și Sevilla. Și parcursul în Champions League a fost anevoios. Madrilenii au ieșit din grupă datorită unei victorii dramatice obținute în meciul decisiv cu Porto, terminând în spatele lui Liverpool. Managerul oaspeților are ceva mai multe probleme de lot. Carrasco este suspendat, iar Gimenez și Herrera sunt accidentați. 

Pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair pentru acest meci! Click AICI pentru revendicare!

Manchester City și Atletico Madrid nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante și relevante informații și statistici:

• 23 de goluri a marcat Manchester City în acest sezon al Ligii Campionilor. Doar Bayern îi este superioară. Atletico a punctat de 9 ori

• 137 de ocazii de gol și-a creat Manchester City în actuala stagiune a Ligii. Și aici, doar Bayern stă mai bine

• Pep Guardiola a câștigat 2 dintre cele 3 meciuri disputate împotriva lui Diego Simeone

• 59.5% este posesia medie a lui City în Liga Campionilor, prima la acest aspect. Atletico e printre ultimele, cu doar 42.9%

• 56 de cornere a obținut Manchester City în cele 8 meciuri ale acestui sezon de Champions League. Atletico a beneficiat de doar 30 lovituri de la colț

• 17 cartonașe galbene și 3 roșii au văzut fotbaliștii lui Atletico Madrid până în această fază. Cei ai lui City au primit 11 galbene și un singur roșu.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Manchester City câștigă, Manchester City are cele mai multe cornere și Atletico Madrid are cele mai multe cartonașe este @2.75.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Atletico Madrid
Pronostic:
Pariu combinat, VEZI MAI SUS
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: 8.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro