Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Atletico Madrid

NetBet

Manchester City - Atletico Madrid

De la ora 22:00, pe "Etihad Stadium", Manchester City primește vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un duel din turul sferturilor UEFA Champions League.



cota2.ro

Manchester City a trecut in optimi de Sporting CP cu scorul de 5-0 (la general), scor înregistrat în partida tur de la Lisabona. În retur, Guardiola si-a permis sa mai odihnească din jucători și meciul s-a încheiat 0-0, chiar dacă "cetățenii" au avut controlul partidei. De partea cealaltă, Atletico Madrid a trecut de Manchester United cu scorul de 2-1 (la general). În partida tur de la Madrid, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, urmând ca pe "Old Trafford", spaniolii sa se impună la limita, scor 1-0.

Meciul dintre Manchester City și Atletico Madrid se anunță a fi unul interesant. Simeone nu știu cât va putea sa parcheze "autobuzul" pentru ca trupa lui Guardiola va pune constant presiune, iar dacă vor fi conduși, spaniolii vor trebui sa se deschidă. Chiar dacă vorbim de două echipe colosale, pentru mine, Manchester City e mare favorita la calificare. Consider ca englezii își vor dori sa obțină un rezultat bun în aceasta seara, pentru a aborda intr-un mod mai relaxat returul de pe Metropolitano.

Echipe probabile:

Manchester City (4-3-3): Ederson - Joao Cancelo, Laporte, Stones, Zinchenko - Bernardo Silva, Rodri, De Bruyne - Mahrez, Foden, Sterling

Atletico Madrid (5-3-2): Oblak - Llorente, Savic, Felipe, Reinildo, Renan Lodi - Koke, Kondogbia, Lemar - Griezmann, Joao Felix

Pontul meu pentru aceasta partida merge pe cornere. Mai exact pe un handicap la cornere cu Manchester City în prim plan. După părerea mea, Guardiola va insista ca echipa sa să pună presiune încă din primul minut, iar Atletico, cum de altfel e o echipa care se bazează exclusiv pe defensiva, va sta la cutie, va accepta dominarea celor de la City și va încerca să răspundă pe contraatac. La NetBet avem un pariu care spune în felul următor: "Manchester City -2.0 Handicap Asiatic Cornere - Prima Repriză". Cota este de 1.76, iar acest pariu, după părerea mea, cred ca are șanse mari de reusita.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Manchester City vs Atletico Madrid
Pronostic:
Manchester City -2.0 Handicap Asiatic Cornere - Prima repriză
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: 7.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro