Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

Benfica Lisabona și FC Liverpool dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a sfertului de finală din UEFA Champions League. 

Benfica este surpriza din faza sferturilor de finală. Lusitanii au făcut parte dintr-o grupă complicată, cu Bayern Munchen, Barcelona și Dinamo Kiev, apoi au pornit cu șansa secundă în fața lui Ajax. Cu o eficiență maximă, în ciuda problemelor interne soldate cu demiterea antrenorului Jorge Jesus în iarnă, Benfica încearcă să își salveze sezonul prin parcursul european. În competiția internă este departe de marile rivale, pe locul 3, la 15 puncte în spatele lui FC Porto. Gazdele de astăzi vin după un meci intens disputat acum 4 zile, 2-3 pe terenul celor de la Braga. 

cota2.ro

Liverpool, câștigătoarea Ligii în urmă cu 3 sezoane, traversează momente excelente. A câștigat 15 din ultimele 16 meciuri oficiale

și duce o luptă în doi pentru titlul din Premier League. „Cormoranii” au 72 de puncte, unul mai puțin decât liderul Manchester City. În Ligă, trupa lui Jurgen Klopp a defilat în grupa B, câștigând toate cele 6 partide, inclusiv două împotriva unei alte reprezentante a Portugaliei, FC Porto, apoi a trecut în optimi de Inter. Singurul fotbalist incert pentru meciul de astăzi este Keita. 

Pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair! Click AICI pentru revendicare!

Cele mai recente meciuri directe dintre Liverpool și Benfica s-au disputat în sferturile de finală ale ediției 2009/2010 din Europa League. „Cormoranii” s-au calificat cu 5-3 la general. Alte informații și statistici relevante:

• Liverpool a câștigat toate cele 4 partide disputate în deplasare în actuala ediție a Ligii Campionilor, un golaveraj total 12-5

• Liverpool a câștigat ambele meciuri disputate în grupă cu Porto, 2-0 și 5-1

• 19 goluri a înscris Liverpool în actuala ediție a Ligii Campionilor. Doar Bayern, City și Ajax au mai multe reușite

• Liverpool are cel mai bun atac din Premier League, 77 de goluri marcate în 30 de partide

• Liverpool este echipa cu cele mai multe cornere în acest sezon al Ligii Campionilor, 60. Media este foarte bună, 7.5 lovituri de la colțul terenului/meci

• 19 cartonașe galbene au încasat fotbaliștii celor de la Benfica în acest sezon al Ligii. Doar 5 formații au fost mai indisciplinate.

Pentru acest meci am jucat un pariu destul de plauzibil, cu șanse bune de reușită, pe care îl voi integra în cadrul proiectului meu Challenge Cota 2 și pe care îl puteți vedea în video de mai jos



În cadrul acestui Challenge Cota 2 joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare la biletul zilei și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Benfica vs Liverpool
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro