Ponturi Pariuri Fotbal Villareal vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

Villarreal și Bayern Munchen se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în sferturile de finală din UEFA Champions League.

Villarreal a demonstrat că indiferent de rezultatele de pe plan intern este o nucă tare în competițiile europene. Sezonul trecut a cucerit Europa League, iar acum are un parcurs deosebit în Ligă. A ieșit dintr-o grupă complicată, cu Manchester United și Atalanta, apoi a trecut surprinzător de Juventus, cu o victorie categorică în deplasare, scor 3-0. Artizanul reușitelor este Unai Emery, un manager minuțios, care nu lasă nimic la voia întâmplării. Cum situația din La Liga pare compromisă, „Submarinul galben” fiind doar pe locul 7, la 12 puncte de top 4, miza este pe o minune în fața lui Bayern. Singura absență certă de astăzi este în compartimentul defensiv, Alberto Moreno fiind accidentat. 

cota2.ro

Bayern Munchen este principala favorită la câștigarea Ligii Campionilor. Nemții sunt o mașinărie de fotbal și sub comanda lui Julian Nagelsmann, fiind primii în mai toate ierarhiile ofensive din Europa. Bavarezii au rezolvat titlul în Bundesliga, 9 puncte peste rivala Dortmund, iar acum se pot concentra asupra marelui obiectiv. În Champions League au defilat până în acest punct. Au avut victorii pe linie în grupa cu Barcelona, Benfica și Dinamo Kiev, golaveraj 22-3, apoi au trecut de RB Salzburg cu 8-2 la general. Bayern poate etala o formulă apropiată de cea standard în această seară. 

Pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair! Click AICI pentru revendicare!

Singurele meciuri directe dintre Villarreal și Bayern au avut loc în 2011, în Liga Campionilor. Bavarezii se impuneau cu 3-1 și 2-0. Alte informații și statistici interesante:

• 30 de goluri a înscris Bayern în acest sezon al Ligii, de departe cel mai bun atac din competiție

• Bayern e prima și la numărul ocaziilor de gol create, 147, dar și la șuturile expediate pe spațiul porților adverse, 62

• Bayern dă golgeterul competiției, pe Robert Lewandowski, autor a 12 goluri

• Lewandowski are un nou sezon istoric, 45 de goluri înscrise în 38 de meciuri, în toate competițiile

• 3.5 a fost media golurilor marcate în meciurile lui Villarreal din grupa F a Ligii Campionilor

• Villarreal este neînvinsă de 10 meciuri pe teren propriu

• în 3 din ultimele 9 meciuri disputate acasă, Villrreal a reușit să înscrie câte 5 goluri.

2 PRONOSTICURI PENTRU ACEST MECI

Pentru acest meci mă atrag două pronosticuri! În primul rând, pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3.00 goluri în regim asiatic este @1.96 și voi plasa un pariu de tip PRO cu miză standard.

Iar cel de-al doilea pronostic este la cotă 2.24 și îl voi juca în cadrul proiectului Challenge Cota 2, pe care îl puteți vedea în clipul de mai jos 👇👇👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Villareal vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro