Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Pariu GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții pe Betfair! Click AICI pentru revendicare!


Chelsea Londra și Real Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în manșa tur a sferturilor de finală din UEFA Champions League. 

cota2.ro

Chelsea, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, trece prin momente complicate. Echipa este într-un impas financiar după interzicerea finanțatorului Roman Abramovic în Marea Britanie. Chiar dacă în declarațiile publice totul pare în regulă, e imposibil ca o astfel de situație, conturi blocate, fani interziși, restricții pentru deplasări, să nu afecteze moralul fotbaliștilor. Rezultatul din week-end este elocvent în acest sens. Trupa antrenată de Tuchel a fost umilită pe teren propriu de nou-promovata Brentford, scor 1-4. „Albaștrii” rămân pe 3 în Premier League, dar avansul față de urmăritoarele Tottenham și Arsenal a scăzut la doar 5 lungimi. Pentru disputa de astăzi, managerul neamț are doar 2 indisponibili, Hudson-Odoi și Chilwell.

Real Madrid tace și face în acest sezon. Trecută cu vederea de specialiști, formația lui Carlo Ancelotti este aproape campioană în Spania, un avans de 12 lungimi față de Barcelona, Atletico și Sevilla, iar în Champions League a reușit o revenire miraculoasă în faza optimilor de finală, când i-a eliminat pe milionarii de la PSG. Din tabăra madrilenilor lipsesc deja obișnuiții Eden Hazard și Luka Jovic, din nou accidentați. Nici Isco nu a făcut deplasarea. Managerul italian va putea folosi deja clasica linie de mijloc, Casemiro-Modric-Kross, dar și pe golgeterul Karim Bezema, aflat la cel mai bun sezon din carieră. 

Cele mai interesante informații și statistici înaintea înfruntării de pe Stamford Bridge

• Chelsea a pierdut 2 din ultimele 3 meciuri jucate acasă, în timp ce Real Madrid s-a impus în ultimele 3 deplasări

• 61 de goluri a înscris Real Madrid în acest sezon de La Liga, cel mai bun atac din competiție

• 134 de ocazii de gol și-a creat Real Madrid în acest sezon al Ligii Campionilor, locul 3 la acest aspect, după Bayern și City. Chelsea a avut doar 118 oportunități

• Karim Benzema, golgeterul Realului, traversează forma carierei. A înscris 10 goluri în ultimele 6 apariții 

• 34 de goluri și 13 pase decisive are Benzema în cele 35 de meciuri din acest sezon

• Cel mai bun marcator al lui Chelsea în acest sezon este Romelu Lukaku, cu doar 12 reușite.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru pariul PRO pe linia de handicap asiatic +0.25 pe Real Madrid este 2.10, iar scenariile sunt cele din imaginea de mai jos


TUTORIAL VIDEO DESPRE HANDICAPUL ASIATIC

Dacă nu știi cum funcționează handicapurile asiatice, te sfătuiesc să le înveți cât mai repede, pentru că am observat foarte mulți pariori care au pierdut bani tocmai pentru că nu știau ce anume pariază! În acest sens, am explicat pe înțelesul tuturor cum funcționează handicapul asiatic într-un tutorial cu captură de ecran pe care vă invit să îl vizionați mai jos, durează doar câteva minute!


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid +0.25 HA
Cota
2.13
Cota finala: 2.13
Profit: 5.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro