Ponturi Pariuri Tenis Maria Camila Osorio Serrano vs Ipek Oz

Superbet

Am găsit o partidă interesantă în optimile de finală ale turneului WTA de la Bogota, acolo unde Maria Osorio Serrano o întâlnește pe jucătoarea din Turcia, Ipek Oz. 

Maria Camila Osorio Serrano este o jucătoare din Columbia de 20 ani, aflată pe locul 32 WTA. Ea este câștigătoarea de anul trecut a acestui turneu și se află în cea mai bună formă a carierei, reușind rezultate notabile atât pe zgură, dar și pe hard ori iarbă. Până la 20 ani Osorio Serrano are deja 2 titluri în carieră, dar și alte rezultate notabile, finală la Belgrad, semifinale la Charleston 2, Monterrey ori Tenerife. 

cota2.ro

Ipek Oz este o sportivă din Turcia de 22 ani care evoluează în general în turnee de nivel scăzut, ITF sau Challenger. Ea nu a intrat niciodată în primele 250 sportive ale lumii, însă se află la rândul său pe un trend ascendent, reușind finale în turneele ITF de la Lisabona ori Colonge Bellerive. Aici a disputat deja 3 partide, venind din calificări. 

Maria Camila Osorio Serrano este favorita publicului de la Bogota și nu cred că o să dezamăgească, având toate argumentele pentru a deveni una dintre jucătoarele de top ale lumii. Ipek Oz nu are meciuri tari la activ, diferența de nivel la care evoluează cele două oponente este destul de mare și văd o victorie scurtă a favoritei nr.1. 


FREEBET ZILNIC PE TENIS LA SUPERBET

⚠️ATENȚIE: Până pe 30 Aprilie, dacă jucați pe SUPERBET online bilete cu selecții individuale de cotă minim 1.60 care să conțină și un meci de tenis, la miză de minim 100 de Lei, primiți un FreeBet de 25 de Lei ZILNIC

‼️Se iau în calcul și pariurile prematch și Live, puteți juca și single un meci de tenis, sau să îl adăugați pe bilete combinate cu meciuri din alte sporturi. Aveți exemple și explicații pe larg aici

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maria Camila Osorio Serrano vs Ipek Oz
Pronostic:
Maria Camila Osorio Serrano 2-0
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro